Livet på Cypern

Kvällsbild över Cypern
Bild: CC by Wåhlin
Att få sätta sig ner på stranden och blicka ut över det glittrande Medelhavet är inget man gör varje dag så när du väl är på plats är det dig väl unnat. Att få stoppa ner tårna i den varma sanden medan solen värmer gott, det finns inget bättre just där och då. Inget går upp mot en solsemester på Cypern. Med de rika utbudet av stränder kan du alltid hitta en strand som passar just dig. Ensam, sparsamt med folk, utan turister eller stranden fullt med barn. Här finns plats för alla. Du hittar även perfekta ställen för snorkling eller mer avancerade dyk.

Ön tar emot alla, vare sig du vill ha femstjärnigt lugnt hotell, boende på stranden med alla bekvämligheter, egen lägenhet eller det barnvänliga boendet.

Välkommen till Cypern. Letar du efter flyg till Cypern har vi listan här. Larnaca, Ercan eller Paphos.

Skrivet av
Mer från Katarina

Rom

Bild: From Wikipedia, the free encyclopedia Rom är en stad man bara...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *