Den vackra staden, vi kallar den Rio de Janeiro

Bild på Rio de Janeiro
Bild: CC by kaysha
Rio de Janeiro kallas “den vackra staden” – även kallad “a cidade maravilhosa”. Vi håller med, staden är verkligen vacker med sina ståtliga berg, vackraste sjöar och mjukaste stränder. Hit åker man för att få uppleva storstad med det lilla extra. Ett tips är att börja sin äventyrsresa här i Brasilien med några dagar i Rio innan det bär vidare ut på spännande platser. Vill man bo nära eller vid stranden är det bäst att bosätta sig vid Ipanema, Leblon eller Copacabana. Här bor man direkt på strandpromenaden eller vara en liten bit från stranden.

Obs! Missa inte de underbara sambakvällarna som finns här – ett sant nöje.

Du hittar resorna till Brasilien här hos oss på flygstolen.se.

bild på Rio de Janeiro
Bild: CC by kaysha

Skrivet av
Mer från Katarina

Kyoto – där gammalt och nytt möts

Bild: CC BY Manuel Ignacio Ett par dagar i vackraste Kyoto kan...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *