Louis Vuitton överraskar i Gstaad

bild på louis vuitton i gstaad
Bild: Louis Vuitton
Det fantastiska franska varumärket Louis Vuitton har överraskat och öppnat en ny vinterbutik i Promenade, Gstaad. Den populära destination verkar vara noga utvald med tanke på den historiska platsens 700-årsjubileum. Här vill man skapa upplevelser, äventyr och festligheter i en galen mix. Butiken är lika fantastisk som alla andra av Louis Vuittons butiker men det är ändå annorlunda. Mer down to earth. Lyx och poesi vill man dock skapa ända i denna vackra timmerstuga.

För att semestra i Gstaad flyger du lämpligast till Zûrich, du hittar flyg här.

Skrivet av
Mer från Katarina

New York-barer med utsikt

De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *