Lantliv i Toscana

Hus i Toscana

Bild: CC BY Toprural

Tänk att vakna upp i ett stenlagt lanhus mitt i Toscana. Nybakat bröd, färskpressad juice på en solig terass. Inte helt fel eller hur?

Att färdas genom det Italienska landskapet är något underbart som alla borde få uppleva. Att färdas i en Fiat är ren poesi, i en Jeep ren ävetyrslust och i en Ferrari ren känsla. Oavsett hur du väljer ditt färdmedel lär du få minnen för alla sinnen som bevaras genom livet. Att använda naturen som konst och som tavlor har alltid varit naturligt för mig och här i Toscana är du mitt i det. Landskapet förändras lika fort som du färdas. Det är ett lapptäcke som skänker en extra dimension. Jag tycker att Toscana verkligen har förtjänat att kallas en av Europas mest attraktiva regioner. Det viktigaste tipset vi kan ge är en påminnelse om att många av gårdarna utmed resan producerar egna fantastiska råvaror. Olivoljan ska inte glömmas, smaka och köp med hem. Du kommer att äta en hel del på denna trip:)

Vi tar dig gärna till Toscana. Kanske kan en flygstol till Florens passa med en hyrbil på plats?

Skrivet av
Mer från Katarina

Shop´til you drop i New York

Bild: Lånad av Century 21 Century 21 i downtown Manhattan är ett...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *