Hyr ditt eget hus i Brasilien

bild på brasilien

CC by urjsa

Är du en av oss som önskar eget hus när vi är iväg på vår sommarsemester? Då kanske det är dags att vidga vyerna för att göra samma sak fast i vintertid och i underbara Brasilien.
Brasilien är ett land fullt av fantastiska hus och lägenheter som går utmärkt att hyra. Det är inte så svårt att hitta dessa unika boende, eftersom vi har internet som fungerar som en riktigt bra guide för detta ändamål. När du hyr ditt boende i Brasilien kan du enkelt räkna hem det, du får helt enkelt väldigt mycket för pengarna här. Hög standard på alla sätt. När det gäller service är det upp till er själva att bestämma. Vissa vill känna på hur det är att bo själv i ett annat land och på så sätt få lite vardag även på semestern. Man vill helt enkelt laga sin mat själv och vissa vill ha full service med matlagning, städning och servering. Du bestämmer helt själv vilket som passar just dig.

Flyg:
Flyg till Brasilien från Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg hittar du enkelt här.

Checklista eller några tips på vägen:

1. Var noga att kolla upp villkoren i kontraktet. Är din portugisiska inte klockren så be att få alla avtal och bokningar på engelska.
2. Om du har klagomål på plats, vem vänder du dig till? Se till att du får kontaktuppgifter till denna person eller företag.
3. Var extra noga att se över avbokningsvillkoren vid sjukdom eller annat,
4. Kolla om du verkligen måste betala depositionsavgift?
5. Ta reda på vad som ingår: Städning, linne, handdukar m.m.
6. Om något går sönder, vad gäller då?
7. Har du några andra skyldigheter? Vattna i trädgårdar eller annat. Kolla upp!

Här hittar du husen:
Flipkey
Flipkey ägs till största delen av Tripadvisor och har fått flera utmärkelser. Här hitter du enkelt unika boenden.

Airbnb
En social mötesplats så som facebook fast för unika boende, för uthyrare och hyresspekulanter. Enkel att navigera, enkelt att läsa om andras omdömen.

Homeaway
En enkel mötesplats som fungerar som en anslagstavla eller ett torg. Företaget kontrollerar inte objekten så här är det lite mer upp till dig.

Brazilian Beach House Company
Lyx med full service får du här. Du hittar handplockade objekt och riktig lyx om det önskas. Företaget har under flera år hamnat på listan över världens bästa uthyrningsfirmor.

Skrivet av
Mer från Katarina

Matens Rom!

I Fredags kväll i Rom så valde vi ut en av de...
Läs mer

1 Comment

  • Vilken bra lista! Wimdu.se är också en riktigt bra hemsida som jag alltid bokar med när jag är ute och reser med familjen. Nu är det dessutom gratis avbokning där som jag inte tror det är på de andra sidorna. Rekommenderas starkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *