Idag inleder Flygstolen.se sin expansion i Norden

bild på tripmate.no

2012-12-04 lanserades Tripmate i Sverige, en onlinebokning för den prismedvetna och erfarne resenären. Tjänsten ingår, som det första av flera nya varumärken, i Flygstolen Nordic AB. Idag 2013-01-17 lanserar Flygstolen den första tjänsten utanför Sverige. Först ut är Tripmate i Norge som kommer att finnas under finn.no och snart väntar andra nya varumärken som lanserars inom kort.

För Flygstolen är det en självklarhet att lansera nya tjänster under egna varumärken, då det blir enklare för olika resenärerna att hitta en tjänst som passar just deras behov.

Det känns spännande att lära känna en ny marknad, Norge är en stark marknad för resor. Ett grannland med god ekonomi och stor lust till resande ,vi spår en fin utveckling försäljningsmässigt under 2013 . Vi kommer först lansera på Norges största jämförselsesajt finn.no säger Linda Bjernstål, VD på Flygstolen.

Först ut var Tripmate i Sverige som är en tjänst som i huvudsak kommer presenteras via de olika jämförelsesajterna. Tjänsten har en annan inriktning än Flygstolen och kommer vara ytterligare mer kostnadseffektiv och automatiserad. Kunden kan enkelt hitta de billigaste resorna, boka själv utan servicepaket eller andra tjänster och på så sätt komma ner i pris. Den här tjänsten vill vi erbjuda i fler länder. Läs mer om vår lansering här på Mynewsdesk eller följ våra nyheter på facebook.

Skrivet av
Mer från Katarina

Ta skydd

Som vi har längtat efter solen. Äntligen är den här och det innebär...
Läs mer

1 Comment

  • Ser lovande ut, gillar filtreringsfunktionen.

    Men…

    “Moderbolaget Flygstolen Nordic AB omsätter 2012 620 miljoner.”

    Som gjort för syftningsfel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *