Världen så som du vill ha den

bild på en skrapkarta
Bild: Roliga Prylar
Världen är ju ett härligt ställe om man funderar en stund men den är olika för oss alla och tänker man inte alltid på. Betydelsen, känslan och äventyrligheten är olika. När vi gick i skolan fick vi på geografilektionerna lära oss att rabbla länder, städer, sjöar och hav helt utantill. Just utantill var viktigt eftersom det fanns inget annat sätt att komma ihåg. Det var långt till uppslagsverken och inte alla hade tillgång till dem hemma. När vi växte upp såg inte världen likadan ut, allt vi då kunde utantill var helt meningslöst. Idag ser det annorlunda ut. Vi har hela världen i vår ficka. Kartorna ser inte ut som dom gjorde förr, minns mammas gigantiska kartor över Europa varje gång vi skulle på bilsemester. Världen förändrades. Idag hittarde jag en annorlunda karta, en kul karta en som du skrapar själv. Världskartan har ett lager av guld, lite likt en triss-lott med chans till hösta vinsten. Du skrapar själv. Kanske skrapar du de länder du besökt och på så sätt sätter du färg på din egen värld, en aning annorlunda från min. Gänget på Roliga Prylar har såklart denna karta för 179 kr, ett klick bort och den är din. Min är beställd och snart ska jag skrapa:)

För att kunna skrapa måste du se dig om i världen och det är här vi kommer in. Bästa flyg hittar du här hos oss på Flygstolen, gruppresorna hjälper vi gärna till och är det krångligt så maila oss.

Skrivet av
Mer från Katarina

Svenskt i New York

Bild: CC BY 2is3 De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg....
Läs mer

2 Comments

  • Jag tycker att den här semikommersiella texten är både fånig och pinsam att läsa samt ansvarslös faktiskt, citat:…”När vi växte upp såg inte världen likadan ut, allt vi då kunde utantill var helt meningslöst”… Hur kan man överhuvudtaget påstå något sådant. Om det är någonting som är meningslöst så är det nog den beskrivna produkten.

  • Vad tråkigt att höra att du tar det så.
    Vi vill mest blogga både om högt och lågt, kul och intressant, lite om vad som händer bakom kulisserna, tips och trix i en kombination med billiga resor som vi tar fram till er. Vi vill skriva något för alla. Har du tips på vad du tycker att vi ska skriva om så tar vi gärna emot det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *