San Diego en goding för alla

bild på san diegos strand
Bild: CC by caccamo

I San Diego får du allt och dina nära och kära får allt. Stränderna sträcker sig kilometer efter kilometer vilket lämpar sig för den badsugna, temaparkerna är många och här bjuds på fantastiska upplevelser som inte liknar något vi har här hemma, klimatet är underbart och äventyren tillfredställer den mest äventyrslystna i familjen. Här hittar du natur, berg, vildmark och ökenområde om vart annat. Staden som är extra behaglig i sitt klimat, liknar mer ett medelhavsklimat än extrem USA-värme. Det gör att vi europeer trivs extra bra här. Just i San Diego så hittar du som sagt fantastiska temaparker så som San Diego Zoo, Sea World och tex Legoland. Du hittar så väl mysiga inhemska barer och restauranger och eftersom utbudet är brett är destinationen lämplig för äldre, barnfamiljer, äventyrslystna eller på tu man hand. Maten är såklart Mexikansk men även hittar du italiens och japansk mat mm. Missa inte den inhemska köket som lagar enkel mat med lokala råvaror. Staden ligger nära Los Angeles och gränsar till Mexico så du kan förstå att platsen präglas hårt av sitt spanska ursprung. Tänk på att det är enkelt att ta dagsutflykter till Mexico i fall du är nyfiken. Du kan enkelt hitta buss eller låna bil och köra själv.

Vi tar dig såklart till San Diego med bra flyg. Några hittar du här, passar det inte så gör om till din egen sökning.


Bild: CC by Stig Nygaard

Skrivet av
Mer från Katarina

Mallorca från en Vespa

Att bo i Palma och sedan åka runt på en vespa är...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *