Riga – en återkommande goding

bild på Riga
Bild: CC By Stephen Downes
Rika är en stad av mångfald, det är en riktig stad med över 700 000 invånare. Aningen större än hennes lillasyster Tallin med sina 500 000 invånare. Här hittar du de största varumärkena så som Gucci, Armani, Escada mfl så vill man shoppa i dessa butiker gäller det att ta med en tjock plånbok. Det som är mest fascinerande med denna stad är ju mixen av de gamla och det nya. Det blir alltid en härlig kombination. Jag tror att vi människor uppskattar det historiska mer än vad vi kanske tänker på. Spännande upplevelser, arkitektur du aldrig skådat, moderna barer eller lyxiga SPA. De mesta hittar du till ett lägre pris än i Sverige så varför inte satsa på en härlig weekend som är lagon långt borta.

Billiga flyg till Riga hittar du här hos oss på Flygstolen.

bild på Riga

Skrivet av
Mer från Katarina

Bli förförd av Florens

Bild: CC by Susanne Davidson Florens är en riktig turiststad där der...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *