Jugendkvarteren i Riga

riga
Bild: CC BY Spesam
Nu förtiden ser jag ofta folk med blicken långt ner i marken. Kan i bland bero på att vi är många med näsan i Iphonen, precis hela tiden är vi uppkopplade och har ständig kontakt med vänner och familj. Här i Riga är det  dags att släppa taget för en stund och lyfta blicken för här finns fantastiska byggnader som är smyckade som få. Stilen är jugend och den kantar gatorna runt om i Rigas centrum. Ingen annanstans hittar man jugend så koncentrerat så passa på att ta in. Du hittar mjuka former, lekfulla smyckningar så som apor, lejon och hundar tillsammans med många fina ansikten. Du kan läsa mer om jugend här.

Billiga flyg till Riga hittar du här hos oss på Flygstolen.

Skrivet av
Mer från Katarina

Mallorca – sol och badsemestrar sedan 1950-talet

Bild: CC BY Wikipedia Mallorca är ett av de mest klassiska turistresmålen...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *