Zeppelinhangarhäng i Riga

bild på mat marknaden i riga
Bild: CC by S.Babikovs

Efter ett besök i de gamla Zeppelinhangarerna mitt i Riga kan man inget annat än ge hatten av för en av Europas största marknader. Matmarknaden här går bara inte att missa om du är i Riga. Se, dofta och smaka dig igenom marknaden här. Utanför hittar du såklart en massa annat än mat. Hantverk när det är som bäst. Det är ingen marknad som är fokuserad på turister med en massa tingen tangel så man kan nog säga att den är ganska oförstörd. Du får mat på riktigt helt enkelt, ren och sann mat. De flesta besökarna som faktiskt uppnår 80 000 personer per dag är invånarna själva.

bild på kantareller
Bild: CC by anniedalbera

bild på tant i riga
Bild: CC by wseltzer

bild på kvinna i riga
Bild: CC by wseltzer

Skrivet av
Mer från Katarina

Matfest i Riga

Bild: Live Riga Den 1-9 september bjuder Riga in till en gastronomisk...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *