Varför vi älskar Florida


Bild: CC by Sean Barnard

Florida ett underbart ställe som erbjuder något för alla. Vad sägs om Miami? Miami var den första kända badorten i Florida, Hit kom allt och alla, kändisarna kom för att överglänsa varandra i solens hetta. Miami är känt för sina latinamerikanska influenser så både het musik och mat hittar du här.  Tillsammans med det vackra folket tillbringar du dina dygn i fåfängans tecken. Är det sol och bad du letar efter är South Beach stället för dig. Här är det kändistätt så ta på brillorna om du ska spana lätt. Nästa ställe som är något utöver det vanliga är Art Deco District. Här hittar du bilden av Florida så som vi brukar se den. Pastellfärgade hus, palmer, neonskyltar i en enda röra. På kvällarna hittar du matupplevelser som aldrig för och ett pulserande nattliv med många traditioner.

Vi på flygstolen kan erbjuda riktigt bra resor till Florida. Du hittar din perfekta resa här. Tryggt, enkelt och flexibelt, precis när det passar dig..

karta över florida

Bild: CC By Wikipedia

Skrivet av
Mer från Katarina

Läs idag om det du kan vara med om i morgon.

Känner du att dagarna upprepar sig och att dom ibland ser likadana...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *