Nytt boutiquehotell i Budapest ny medlem i Accors MGallery

Budapest2

Det klassiska hotellet Nemzeti Hotel i Budapest ingår från och med nu i hotellgruppen Accors boutiquehotellkedja MGallery. Hotel Nemzeti som hittar här hos oss på Flygstolen blir det 60:e hotellet i MGallery Collection. Hotellet ligger centralt i en vacker 1800-tals byggnad med 80 nyrenoverade rum med modern design. I hotellets lobby välkomnas man av en vacker järnbalustrad och magnifik trappa. Hotellet öppnade redan 1896 och blev tidigt samlingsplats för Budapests societet eftersom hotellet låg nära Nationalteatern .

Billiga flyg till Budapest hittar du enkelt här på flygstolen.se och Hotel Nemzeti kan du enkelt boka direkt här.

Budapest3
Om Accor
Accor, världens ledande hotellgrupp och marknadsledande i Europa, finns i 92 länder med nästan 3 500 hotel och 450 000 rum. Accors breda utbud av hotellkedjor – Softel, Pullman, MGallery, Grand Mecure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget och hotelF1 – erbjuder allt från budget till lyx. Med mer än 160 000 anställda på Accors hotel världen över erbjuder gruppen sina kunder och partners nära 45 års erfarenhet, kunskap och expertis.

 

Välkommen till Budapest

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Livet på Cypern

Bild: CC by Wåhlin Att få sätta sig ner på stranden och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *