AGORA-dagen på Campus i Helsingborg

bild på agora-dagens logga
Alla bilder är lånade av Agora-dagen:

Idag är det dags för AGORA-dagen på Campus i Helsingborg. Campus Helsingborg är en del av Lunds Universitet och här utbildas runt 1200 studenter inom Service Managment och Strategisk Kommunikation varje år. För tionde året i rad bjuder Campus och Samhällsvetarkårens Helsingborgssektion in till Helsingborgs största arbetsmarknadsdag. Dagen är fylld med härliga aktiviteter, givande föreläsningar men framför allt att skapa länkar mellan studenter och företag. Eftersom vi inom Flygstolen Nordic AB är i en utvecklingsfas där vi expanderar hela tiden var det helt naturligt att vi vara delaktiga här. Det är kanske här vi hittar våra blivande stjärnor. Årets tema är framtid. Vi ses kanske på Campus.

agora-dagen

Arbetsteamet för Agora-dagen
Arbetsteamet för Agora-dagen


Bankett AGORA-dagen

Skrivet av
Mer från Katarina

Sydafrika – exotiska safarin, vingårdar och naturunderverk

Bild: CC by eGuide Travel Sydafrika är ett resmål som blivit allt...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *