Lyxig cityguide

298948_10150883433940125_2137169280_n
Louis Vuitton har under en tid nu gjort fullmatade cityguider med trendiga tips som ska såväl ska inspirera turister som att locka till köp och lyxiga levene. Guiden listar allt från lyxhotell, delikatessbutiker, spa, shopping, mat och heta barer runt om i världen. En känd person från varje stad finns även med och delar med sig av sina bästa smultronställen. Personer som Alexander McCall Smith till Bette Midler i en galen mix. En utgåva per år lanseras. Jag vet i alla fall vad jag ska önska mig av tomten i år även om hans besök är en bit bort. Under tiden kan vi erbjuda dig hela världen. Resorna hittar du här hos oss oavsett om det är flyg, hotell, hyrbil eller helt färdiga paketresor.

Bon voyage!

Skrivet av
Mer från Katarina

Våren kommer tidigt

När vintern närmar sig sitt slut här hemma är våren redan i...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *