Rom

bild på colosseum
Bild: From Wikipedia, the free encyclopedia

Rom är en stad man bara älskar. Staden är som ett andra hem, man bara trivs liksom. Jag skulle mycket väl vara född och uppvuxen här fär så mycket Italien har jag i mig själ och därfär åker jag dit om och om igen. Det jag älskar med just Rom är folket, ljuset, energin, platsen, det gamla, de anrika och all historia vi har runt om oss här. Om du åker hit är mitt råd att du bara tar dig tid att strosa runt för att uppleva känslan, atmosfären som är runt om. Boka inte upp förmycket för du lär träffa på det du behöver och önskar i alla fall. Rom är som ett levarnde galleri. Trestevere är ett område jag inte vill att ni missar. Det ligger i hjärtat av ROM och är känt fär även ditt nattliv. De gamla judiska kvarteran sprider ut sig med smala, trånga gränder där man enkelt och ibland medvetet bara låter sig tappas bort. Mat hittar du enkelt överallt men testa gärna Antica pesa som är känd för sin goda mat i härlig och välkommnade miljö.

Mitt Tips: Colosseum

Flyg till ROM hittar du här hos oss, från 1247:-

Skrivet av
Mer från Katarina

Livet på Cypern

Bild: CC by Wåhlin Att få sätta sig ner på stranden och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *