Service i en klass för sig till dig på Flygstolen med Finnair som kompanjon


Finnair är riktigt gammal i gamet och har funnits sedan 1923. PÅ senare tid vuxit sig stor med resor mellan Asien och Europa. Läs gärna mer om Finnair här.

När du reser med Finnair kan du välja två olika klasser, den ena är affärsklassen och den andra är ekonomiklassen. Ekonomiklassen är bekväm , här får du 80 cm avstånd till stolen framför dig vilket ger ett extra utrymme som känns stort. I Airbus A330/A340 får du även en behaglig flygning. Personalen talar svenska på alla flyg så det är enkelt att tala om vad som önskas. Du får servering på varje flygning som är långdistans och kan även välja mellan ett par olika måltider.  Alla har sin egen videoskärm med Video on demand på alla långdistansflygningar.

Om du reser i affärsklass ska du veta att den klassen är klassad som en av världens bästa i Europa. Besättningen är flerspråkig och tar hand om dig på bästa sätt och den lokala kabinpersonalen finns alltid på plats på alla asiatiska rutter. Du får ett stort utbud av mat och vin med ett utval av de senaste Hollywoodfilmerna och Tv-program på egen skärm. All mat för långdistansflygen förbeställs på nätet för bästa service och för att rätt mat ska finnas på plats. Sovstolar eller liggplatser ombord på alla moderna Airbus A330/A340 (sittvinkel 169 eller 180 grader)

Ha en trevlig tur. Flygstolar med Finnair hittar du här hos oss på Flygstolen.

Skrivet av
Mer från Katarina

Efter äventyr måste man ha mat, massor med mat

Bild: Lånad av sveit.is Efter Gullfoss, Geysir, Tingvalla och Glasiär förtsätter turen...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *