Bara Barcelona

510px-CasaBatllo_0054

Om du bara fick välja ett ställe att åka till skulle vi gärna och hjärtligt tipsa om Barcelona. Alla återvänder till Barcelona, staden är en av Europas metropoler och på toppslistan av de populäraste resmålen. Detta är en charmerande, spännande, rolig och stad på alla sätt och vis. Staden bjuder på det mesta ska du veta. Världens bästa fotboll får du inte missa oavsett hur intresserad du är eller inte, boka biljetterna på nätet innan du åker.  Du hittar magisk arkitektur som tex Casa Batlló, missa inte detta magiska hus. Ingen förstår hur man lyckades att bygga denna skapelse år 1877. Vill du undvika turistfällorna ska du inte tillbringa så mycket tid på La Ramblan eller på varuhuset El Corte Inglés, det är inte värt det. Så var inte rädd för att upptäcka alla små gränder och alla små områden runt om Ramblan.

Tips: För en trevlig barrunda, häng på El Raval


Visa större karta

Flygstolarna till Barcelona hittar du här hos oss på Flygstolen, pris från 1442:-

Skrivet av
Mer från Katarina

Ett dygn i Aten

Bild: CC BY Wikipedia Aten, den grekiska huvudstaden är en riktig världsmetropol....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *