Fort Lauderdale ett semesterparadis att älska

6651133883_5924fc5520_z
Bild: CC by wallyg
Vill du ha djurliv, stränder och kultur i en galen mix? Då är detta platsen för dig. Semesterparadiset Fort Lauderdale lockar allt från familjer med eller utan barn, ensamstående, unga och penisionärer ligger norr om Miami och sträcker präktigt ut sig flera mil längs Atlanten. Här njuter du av fantastiskt badvatten vid populära Hollywood Beach, du lyssnar på musik på Floridas största och bästa nöjesarena. Shopping och god mat hittar du i överflöd på samma gång som du är nära alla de berömda parkerna gör tokigt djurliv. Här träffar du bla på alligatorn, fåglar i massor, sköldpaddor så stora att du tror knappt att dom är riktiga. Du kommer också att få träffa Floridapantern som dessutom tyvärr är utrotningshotad.

Vi på flygstolen kan erbjuda riktigt bra resor till Florida och Fort Lauderdale. Du hittar din perfekta resa här. Tryggt, enkelt och flexibelt, precis när det passar dig..

3396667872_549a161fe6_z
Bild: CC by gobucks2

Skrivet av
Mer från Katarina

Med fokus på shopping och mat, vi pratar om Milano

Bild: CC BY mat’s eye Modestaden Milano är en stad där du...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *