Att resa med barn i Paris

2902505391_c031fb9a17_z
Bild: CC by wlappe

Hej och välkommen till en ny vecka med oss på Flygstolen. Den här veckan kommer vi att ha tema Paris i bloggen, på facebook, i nyhetsbrev och på alla andra ställen vi finns och är aktiva. “Att resa med barn i Paris”  känns högaktuellt nu när våren är på väg och “Att möte våren i paris” är en klassiker. Inte bara för romantik utan även för familjen. Här hittar du fantastiska evenemang för både stora och små. Vi hoppas att ni uppskattar vår temavecka och hänger med oss. Varje dag kommer vi att blogga om barnvänliga tips i Paris men även en massa gobitar för de vuxna.

När man besöker Paris kan man alltid prata om det bästa, det bästa finns där och är lätt att hitta. Det bästa för alla helt enkelt. För barnfamiljer finns det ett gigantiskt utbud. Paris är ju historia, kultur, mode, shopping, mat och så mycket mera. Du hittar allt från det antika till det moderna. Du hittar konst som passar alla och när ni är trötta på det kulturella kan man varsom hitta inbjudande konditorier och kaféer i alla hörn. Slå er ner och känn atmosfären. Eftersom våren är så perfekt i Paris är det bra om ni bokar i god tid och redan nu i Påsk fylls stadens alla skyltfönster med frestande chokladdekorationer. Du hittar nämligen världens främsta chokladmakare här.

Sugen på att åka? Du hittar flyg, hotellen och paketresorna här hos oss på Flygstolen.

Veckans tema Paris i samarbete med Reseförlaget

Reseförlaget ger nu ut tre fina heltäckande reseguider för storstäderna som toppar svenskarnas önskelistor – New York, London och Paris – späckade med tips på hur man får ut det mesta och det bästa av dessa städer när man reser med barn. Vill du köpa den fina reseguiden Med familjen i Paris, hittar du den här hos Adlibris.

Skrivet av
Mer från Katarina

San Diego en goding för alla

Bild: CC by caccamo I San Diego får du allt och dina...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *