Och var hittar man egentligen Paris bästa croissant?

2871663147_9edb66b631_z
Bild: CC by Michal Sänger
Det bästa och enklaste att resa till Paris med en liten kassa kan vara att utforska gatornas alla hörn i det vackra områdena som är alla så olika i Paris. Det äldsta är Île de la Cité och tex Île Saint-Louis. Notre-Dame är ett annat tips som inte kostar något att besöka, och att vara promerera längs kanaler och kajer för att insupa atmosfären här är ett rent nöje bara det. Paris har tusen och åter tusen bagerier, café med högklassig kvalitét så varför inte leta upp Paris bästa croissant? Om man vill besöka ett museeum med sina barn bör det vara Louvren. Barn under 18 år får komma in gratis och en söndag i månaden är det gratis för alla. Ett annat litet tips är att köpa mussekort för då slipper man de långa köerna. Skönt när man har barn med sig. Paris är även känt för sina fantastiska grönområden, har kan man ta med sin egen picknick, leka lekar eller bara sola nosen en stund i vårsolen.

Sugen på att åka? Du hittar flyg, hotellen och paketresorna här hos oss på Flygstolen.

Veckans tema Paris i samarbete med Reseförlaget

Reseförlaget ger nu ut tre fina heltäckande reseguider för storstäderna som toppar svenskarnas önskelistor – New York, London och Paris – späckade med tips på hur man får ut det mesta och det bästa av dessa städer när man reser med barn. Vill du köpa den fina reseguiden Med familjen i Paris, hittar du den här hos Adlibris.

Skrivet av
Mer från Katarina

Grab some food

Vid havskanten 110 km från den Blå Lagunen i den lilla byn...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *