Gothia cup tar plats hos Turkish Airlines

bild Turkish Airlines flygplan

Turkish Airlines har utsetts till Europas bästa flygbolag de senaste två åren och deras varumärke är starkt förknippat med både sport som mat i världsklass. Inte minst tack vare samarbeten med bland annat Manchester United och FC Barcelona. Flygbolaget  lägger till ännu ett attraktivt samarbete till listan – nämligen Gothia Cup.

Inför sommarens turnering presenteras Turkish Airlines som Gothia Cups officiella flygbolag. Vi på Flygstolen hejar på såklart och säger ett stort grattis.

Så här säger Marcus Jodin – Vi är väldigt glada över samarbetet, det betyder mycket för Gothia Cup. Både vi och Turkish Airlines har världen som arbetsfält och våra gemensamma krav på kvalitet och vår vilja att utvecklas gör att samarbetet känns oerhört inspirerande, säger Marcus Jodin på Gothia Cup.

Turkish Airlines är det flygbolag som trafikerar på flest länder i världen och har vunnit marknadsandelar genom sitt internationella destinationsnätverk och höga kvalitet.

Så här säger Mustafa Tanriverdi  – Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete där vi tillsammans kan stärka varandras varumärken. Gothia Cup är ett fantastiskt event och arbetet med att förena världens ungdomar stämmer också väl in på våra värderingar och mål, säger Mustafa Tanriverdi, General Manager på Turkish Airlines i Göteborg.

Samarbetet inleds under våren för att intensifieras under sommarens härliga fotbollsvecka i Göteborg.

 

Lycka till hälsar vi på Flygstolen

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Ön där solen alltid skiner

Bild: CC by John Haslam Malta är en av de solsäkraste platserna...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *