Stämningsfullt i Hamburg

Bild på ösregn i hamburg
Bild: CC by GimmeLight

Vibrerande och spännande bjuder Hamburg på härlig arkitektur med kreativa och spännande kvarter och även en del romantik bjuds det på i den här staden. Hamburg är både Tysklands rikaste stad samtidigt som staden är den främsta mediastaden i landet. Det är en stad som är lätt att glömma bort som weekendstad. Här strosar du runt i de mysiga stadsdelarna så som St. Pauli och Schanzenviertel. Du hittar tex teatern Rote Flora för den kulturintresserade, trendiga kaféer för den kaffesugna och yviga vintagebutiker sida vid sida för den shoppingsugna. Genom dessa kvarter breder även Reeperbahn ut sig och bjuder upp till dans under de nattliga timmarna. Du som är pigg hittar fest och nöjen nätterna igenom här. Vill du avsluta helgen lugnt kan du med fördel besöka den fantastiskt underbara fiskmarknaden vid Elbes strand, det gäller dock att du är morgonpigg för här startar arbetsdagen tidigt, ungefär när de festande folket är på väg hem barfota med festskorna i handen.

 

Flyg och hotell hittar du enkelt här hos oss på Flygstolen. Blir du osäker så finns vår kundtjänst till ditt förfogande både via telefon, chatt, mail och i sociala medier.

 

 

Skrivet av
Mer från Katarina

Plocka upp ett fynd i Bangkok

Bild: CC by scottpartee De här tipsen är skrivna av SAS crew....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *