Bli förförd av Florens

Florens
Bild: CC by Susanne Davidson
Florens är en riktig turiststad där der kryllar av människor hela sommaren. Alla vill åka hit för att bli förförda av den fantastiska staden som Florens är. Vill man inte hamna mitt i allt myller är det bra att åka hit under lågsäsong. Visserligen kan du inte färvänta dig solgaranti men du kan förvänta dig kärlek, I februari är genomsinittstemeraturen ca 10 grader men köer och trafikkaos lyser med sig frånvaro att det kanske tom är värt den extra tröjan. Sevärdheter är många här, allt från vackra saluhallar till magiska katedraler i en mix av trendiga butiker på shoppinggatorna. Missa inte ett besök på Uffizierna. I detta konstmuseeum hittar du verk från Michelangelo, da Vinci med andra. En följd att få se. Efter det kan du alltid ta en magisk kopp kaffe på Roberto Cavallis egna café Giacosa. Trotts att du har allt du kan änska dig här så är det nog inte maten, shoppingen, modet, designen eller byggnaderna som du kommer att minnas utan det är stämmningen. Äkta anrik italiensk stämmning, den största gåvan av de alla. Har du inte varit i Florens är det slut på väntan.

Flyg och hotell hittar du billigt eller dyrt hos oss på Flygstolen. Vi har det du önskar.

Ha en go tripp i kärlekens tecken.

Skrivet av
Mer från Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *