De två ”Hetaste” krogarna i New York

Salmon a la Piedra or Salmon Titadito
Bilder: Är lånade av Zagat

De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg. Vi är glada och stolta över att få publicera dem på vår blogg, Olle är definitivt sverigebäst på New York, och staden är ju ett av våra mest populära resmål. Vi rekommenderar alla USA-intresserade att prenumerera på Olles nyhetsbrev.

Zagat, New Yorks matbibel, har listat världens tio ”hetaste” krogar. Där hamnart både Ekstedts och Fäviken, men bara en New York-restaurant: Mission Chinese Food, 154 Orchard Str
Här hittar du listan över världens korgar.

Restaurant Ekstedt

Jag vet inte riktigt hur Zagat gör sin bedömning för när de ska tala om vilka New Yorks hetaste är kommer Mission på plats elva. På plats åtta kommer f ö svenska Aska i Brooklyn. Först kommer Acme, Atera och nya Beatrice Inn.
Här hittar du listan över New Yorks bästa korgar.

För att hitta de bästa stolarna till New York kan du enkelt söka här hos oss Flygstolen

Nyhetsbrevet som vi hämtat tipsen från har sin tyngdpunkt i New York och utkommer varje månad. Olle Wästberg var i mer än fem år svensk generalkonsul i NYC och han återvänder ofta dit. Han har också varit generaldirektör för Svenska institutet, riksdagsledamot, statssekreterare i finansdepartementet och chefredaktör för Expressen. Han är också en generös vän, när vi frågade om den här publiceringen svarade han utan betänketid: ”Naturligtvis!”, och passade på att ge tips om hur vi skulle kunna förbättra sökningarna här på Flygstolen ;)

Skrivet av
Mer från Katarina

Alla vägar bär till Gamla Stan i Riga

Bild: CC by Stephen Downes Oavsett om du är en kort eller...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *