Qatar Airways flyger till Chicago

bldcb0408cpb_0167
Qatar Airways fortsätter att expandera i en rasande takt och inleder nu sina första flygningar från Doha till Chicago. Staden som även kallas “Vindarnas stad” blir, med sina 70 miljoner resenärer per år, flygbolagets fjärde destination i USA efter New York, Houston och Washington sedan de började flyga till USA för fem år sedan. Inledningsvis kommer man att flyga tre gånger i veckan men redan den 15:e juni planeras dagliga avgångar. Sträckan flygs med Boeing 777-300 utrustat med 42 stolar i Business Class och 293 stolar i Economy Class men kommer troligtvis att ersättas med Boeing 787 Dreamliners.

Idag flyger Qatar Airways med en modern flotta på 122 flygplan till 126 viktiga affärs- och turistdestinationer i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Stillahavsområdet, Nordamerika och Sydamerika. Inom kort öppnar bolaget även linjer till Salalah (Oman), Basra (Irak), Sulaymaniyah (Irak) och Chengdu (Kina). Mer information hittar du här hos oss på Flygstolen.

Skrivet av
Mer från Katarina

Ukrainska flygbolaget Aerosvit i konkurs

Bild: AeroSvit Rättelse – Just nu (8/1-2013): Konsumentverket delger mer information idag....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *