Naturligt på Cypern

Cypern
Bild: CC BY tmb2610
Oavsett om du redan älskar Cypern eller inte riktigt upptäckt denna underbara pärla än så kommer Cypern inte att göra dig besviken när det gäller inspiration. Från klippiga kustlinjer till bergstoppar, soliga vingårdar, pinjeskogar till underbara citronlundar. Naturen har många språk här och tilltalar alla dagar i veckan året om så glöm inte kameran hemma. Sol är nästintill en garanti här så sol och bad kan du få inte bara på sommaren utan året runt. Varför inte passa på att förgylla en grå trist vecka? Våren är en en färgglad tavla som sträcker ut sig över hela landskapet. Hösten är behaglig i sitt lugn. På hösten tar naturen paus och bara är. Graderna är behagliga vilket gör att du kan ta till cykel eller varför inte vandringsskor och på så sätt vara mer akktiv än du kanske märkar med på våren och sommaren.

För dig som vill ta till vara på naturen kan du också beskåda ett stort antal inhemska fåglar, sällsynta växter som fascinerar många botaniker över världen så missa inte Cypern.

Välkommen till Cypern. Letar du efter flyg till Cypern har vi listan här. Larnaca, Ercan eller Paphos.

Taggar i artikel
, , , , , , ,
Skrivet av
Mer från Katarina

På tåg med utsikt

Bild: CC BY  Wolfgang Jung Vad sägs om att få se landsbyggden av...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *