Mänsklig värme på Cypern

3650_10151845215398327_1070747705_n
Bild: Lånad av Love Cyprus
Om du väljer att besöka Cypern kommer du att få ett varm välkommnande. Det är så man är här, gediget vänlig, öppen med kärlek till andra. Inte så konstig i kärlekens mecca. När du reser runt på ön kommer du att upptäcka att det finns en enorm gästfrihet här så är du öppen för att ta för dig och njuta av vardagsliver på ön lär det inte bli ett problem. Cyprioter är kända för sin vänlighet så bli inte förvånad om någon bjuder in dig till deras hem eller du kanske rent av blir behandlad som en i familjen vare sig du vill eller inte:) Ett tips är att bo i ett byahus eller värdshus så du kan känna lantlivet på riktigt. Det är då Cypern känns i själen. Du kommer att få många goda vänner på Cypern så hjärtligt välkommen.

Välkommen till Cypern. Letar du efter flyg till Cypern har vi listan här. Larnaca, Ercan eller Paphos.

Skrivet av
Mer från Katarina

Kretas fyra bästa byar för badsemestern

Bild: CC by sisaphus Kreta har i årtionden var ett av svenskarnas...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *