Efter sol kommer kul och spel på Cypern

ett hjärta i sanden
Bild: CC by max_thinks_sees

När du har fått nog av sol och bad kan du alltid prova på nya saker här på Cypern. Cypern är nämligen den perfekta platsen för aktiviteter. Anläggningar finns överallt för all slags sport vare sig om man vill ha bus och kul på sin semester eller om man är elitidrottsman och behöver träna lite extra. Många av våra Europeiska fotbollslag har i åratal kommit till ön för att träna och förbereda sig för nästa säsong. Så ser du fotboll i Bareclona en annan gång kanske grabbarna har varit just här och tränat. För cyklisten är det korta avstånd och innebär att dessa idrottsmän kan finslipa sin förmåga på olika underlag så som landsvägar, bergsleder eller naturusköna vägar. En bra träning med andra ord. Eftersom Cypern är en ö kan du hitta massvis med vattensporter här. Allt från att snorkla, vindsurfa, dyka, segla eller varför inte djuphavsfiske, det är ju inte en överraskning att Grekland har olympiskt guld i vindsurfing.

Välkommen till Cypern.

Letar du efter flyg till Cypern har vi listan här. Larnaca, Ercan eller Paphos.

Skrivet av
Mer från Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *