PolarQuest – vem är de?

228901_545420732146148_1148957366_n
Bild: Erik Edvardsson
Svalbard, Antarktis och det bästa däremellan kommer ni att få läsa om denna vecka hos oss på Flygstolen. Välkommen till en ny temavecka Kallt är också kul.

PolarQuest arrangerar expeditionskryssningar med små fartyg i polartrakterna och har anordnat resor sedan 1999. Alla resor bygger på små grupper, nära möten med vilda djur och dramatisk natur samt bekväma sängar och god mat – på några av jordens mest spektakulära platser. Du kan du möta Arktis konung isbjörnen på Svalbard eller hundratusentals charmiga pingviner i Antarktis iskrönta värld. Med bästa flygresan och en bokad rundtripp kan du få upplevelsen du inte kan mäta med något annat. När du har landat och kommit på plats tas du omhand av färdledare som har gedigen erfarenhet och som verkligen brinner för polartrakterna.

Du behöver inte vara forskare eller atlet för att följa med – äventyr är till för alla

Välkommen till en ny vecka med oss.


Film och produktion: Emil Sergel

Skrivet av
Mer från Katarina

Avkopplande lounger hos Finnair

Bild: Lånad från Finnair Att vänta på en flygning kan vara ett...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *