Ta skydd

Som vi har längtat efter solen. Äntligen är den här och det innebär att vi måste fundera till över livet i solen. Vi vet att den behövs men vi vet också att den kan vara farlig om vi är oförsiktiga. Larmen om hudcancer kommer oftare och tätare än någonsin så det går inte att se förbi den informationen genom att tycka att det inte är så farligt och att en bränskada kan enkelt fixas med Aloe Vera. Kanske är det inte så längre även om Aloe Vera kan vara din bästa vän vid skada. Vi vet att vi ska sola med måtta och vi vet att vi kan och ska skydda oss. Tipsen är många men med vita tröjor, solkräm och hattar kan man ändå enkelt bli bränd. Ta till smarta knep så som solglasögon, sola korta stunder, använd inte parfym när du solar, använda luftiga kläder i bomull, solhatt, kräm och se till att barnen är i skuggan så mycket det bara går. Mer om solskydd här på Vårdguiden.

Resor till solen hittar du här hos oss på Flygstolen. Välkommen.

640px-Aloe_Vera

Taggar i artikel
, , ,
Skrivet av
Mer från Katarina

Qatars nya flygplats, Hamad International Airport, slår upp portarna i april

Den 1 april i år inleds den första fasen i öppnandet av...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *