Att resa med familjen i London

 

Med familjen i New York, London och Paris

Hej och välkommen till en ny vecka med oss på Flygstolen.

Den här veckan kommer vi att ha tema “London” i bloggen, på facebook, i nyhetsbrev och på alla andra ställen vi finns och är aktiva. “Att resa med barn i London”  känns högaktuellt nu när våren är här . “Att besöka London på våren” är ju faktisk en klassiker. Inte bara för shopping, mat & dryck utan även för familjen. Här hittar du fantastiska evenemang för både stora och små. Vi hoppas att ni uppskattar vår temavecka och hänger med oss. Varje dag kommer vi att blogga om barnvänliga tips i London men även en massa gobitar för de vuxna.

När man besöker London kan man alltid prata om det bästa, det bästa finns där och är lätt att hitta. Det bästa för alla helt enkelt. För barnfamiljer finns det ett gigantiskt utbud. London är ju historia, kultur, mode, shopping, mat och så mycket mera. Du hittar allt från det antika till det moderna. Du hittar konst som passar alla och när ni är trötta på det kulturella kan man varsom hitta inbjudande konditorier och kaféer i alla hörn. Slå er ner och känn atmosfären. Eftersom våren är så perfekt i London som är en varm stad på sommaren är det bra om ni bokar i god tid och redan nu. Ju tidigare du bokar desto bättre pris är oftast den regel som har flest rätt.

Vill du vinna en guidebok? Tävla fram tom den 31/5-2013. Tävlingen hittar du här..

London – fem bästa tipsen för barnfamiljen
– Plaska i fontängårdens 55 strålar, eller åk skridskor på den förtrollande skridskobanan vintertid vid Somerset House.
– Gå på upptäcktsfärd i Chelsea Physic Garden, Londons äldsta botaniska trädgård med sällsynta och giftiga växter.
– Ta med barnen till ett förtrollat sagoland med hemliga grottor, önsketräd och drösvis med utklädningskläder på Discover Children’s Story Centre.
– Besök Crystal Palace Park – världens första ”temapark” med ett 30-tal dinosaurier i naturlig storlek.
– Kika in på Brown’s Hotel – Londons äldsta hotell, där Rudyard Kipling skrev Djungelboken.

Sugen på att åka? Du hittar flyg, hotellen och paketresorna här hos oss på Flygstolen.

Veckans tema London i samarbete med Reseförlaget

Reseförlaget ger nu ut tre fina heltäckande reseguider för storstäderna som toppar svenskarnas önskelistor – New York, London och Paris – späckade med tips på hur man får ut det mesta och det bästa av dessa städer när man reser med barn. Vill du köpa den fina reseguiden Med familjen i London, hittar du den här hos Adlibris.

Med familjen i London

Skrivet av
Mer från Katarina

New Yorks gator är en ständigt pågående konstutställning

Bild: CC by 1llustr4t0r.com De här tipsen är skrivna av Olle Wästberg....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *