Det bästa är – London

3234783864_d28fb8a556_z

Bild: CC by Horatiu Curutiu

London är en guldgruva för alla besökare oavsett ålder med sin rika historia, imponerande byggnader,  förstklassiga museer, gröna parker, bästa shoppingen och sin enastående teaterscen. Utbudet för både stor som liten är enorm här. Utforska gärna de kända sevärdheterna och koppla sedan av i någon park eller varför inte en mysig båttur på Themsen.

En tre dagars tur skulle kunna se ut så här:

Ta en sightseeingbuss och hoppa av vid drottningens resedens Buckingham Palace och titta på vaktombytet här. En eftermiddag kan med fördel spenderas på Science Museum och Natural History Museum och låt barnen sedan leka sig trötta här på Diana Princess of Wales Memorial Playground. Nästa dag kan ni börja med ett tidigt besök i borgarnas borg Towern som är ett fantastisk ställe som barnen kommer att älska och fasineras av. Lunchen kan intagas på St Katharine´s Dock. Ta färjan till South Bank och en tur i London Eye. När kvällen närnar sig kan en 3D-film erfaras på Imax-bion. Sista förmiddagen kan tillbringas på Madam Tussauds och efter besöket kan ni enkelt mellanlanda med en god lunch på Marylebone High Street och efter det avslutar ni er tre dagars resa med en riktig klassiker – London Zoo.

393176597_3afd0683bb

Bild: CC by davidhc

Sugen på att åka? Du hittar flyg, hotellen och paketresorna här hos oss på Flygstolen.

Veckans tema London i samarbete med Reseförlaget, alla tipsen hittar du i guideboken.

Reseförlaget ger nu ut tre fina heltäckande reseguider för storstäderna som toppar svenskarnas önskelistor – New York, London och Paris – späckade med tips på hur man får ut det mesta och det bästa av dessa städer när man reser med barn. Vill du köpa den fina reseguiden Med familjen i London, hittar du den här hos Adlibris.

Med familjen i London

Skrivet av
Mer från Katarina

Vår allas underbara Tina Nordström älskar Berlin

Bild: CC By Wikipedia Det är inte så svårt att förstå varför...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *