Nytt sök Premiumclass och Businessclass stolar

Flygstolen har jobbat hårt hela våren och har lanserat flera nya funktioner under sommaren. En av dem är nytt sök på Premium och Business Class stolar. Efterfrågan har ökat på att sitta bekvämare speciellt på alla  långlinjer över Atlanten och till Asien. I takt med att många flygbolag har satt in en mellanklass kabin i flygen som kallas för Premium Class har många velat prova den nya klassen . Där får du ökad komfort i form av bättre säten och legspace vilket kan vara skönt på långflygningar till förmånliga priser. På vissa flygbolag serveras bättre mat och få du får i de flesta fall sk priority boarding . Vissa flygbolag erbjuder tillgång till loungen på premiumklassen.

Se Skytrax lista på bästa flygbolag i premium class.

Några prisexempel på premium class:

New York 9573:-

Los Angeles 14085:-

Miami 10877:-

Bangkok 10878:-

 

cabintype_BLOGG

Business class ser olika ut på varje flygbolag, vissa har flatbeds som man kan bädda som en riktig säng. Kan man inte sova på flygplan lovar jag att du kommer somna här! I businessclass får du såklart tillgång till lounge, fantastisk mat och en väldigt bra upplevelse.

Bästa businessclass ser du här.

Du söker enkelt via vår startsida då du väljer vilken klass du vill söka på. Vill du söka på billigast kan du välja alla eller så väljer du premium/businiess class

 

Välkommen!

 

 

Skrivet av
Mer från Linda

Fotbolls-EM 2012 Kiev Del 3

Inne i den mäktiga arenan fanns det plats för nästan 70 000...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *