Swedish Open del 1

Det är kanske inte alla som vet att Flygstolen var med och sponsrade Swedish Open i Båstad i somras.

Under två härliga veckor när Båstad visade sig från sin bästa sida, med tennis på världsklass fanns vi på plats i tennisgallerian vid centercourten. Där fanns möjlighet att tävla om flygbiljetter och prata med oss om allt vad gäller resor.

SO översiktsbild

Varje dag tog en kändis plats hos Flygstolen för att prata reseminnen och erfarenheter från världens alla hörn. För är det några som är vana vid att resa så är det tennisstjärnor. Vi fick träffa både gamla tennislegender som Mats Wilander och Jonas Björkman, men även några av årets stjärnor som Fernando Verdasco och Johanna Larsson, som båda tog sig till final i turnéringen.

Verdasco

Fernando Verdasco pratar resor med kommentatorn Peter Bengtsson i Flygstolens monter

När turneringen var över var det inte bara Carlos Berlocq och Serena Williams som var vinnare, utan Flygstolen hade i samarbete med Turkish Airlines, Icelandair, AirFrance och KLM utsett 16 lyckliga vinnare som vann 2 biljetter var till bl. a. Dubai och Seattle.

Serena vinnare

Serena – En av vinnarna under Swedish Open i Båstad 2013

 

 

 

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Charlotte

Chamonix – Europas högsta skidåkning

Chamonix-Mont Blanc, vanligast kallat bara Chamonix är en by belägen i östra...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *