Swedish Open del 2

Förra veckan berättade jag om när vi på Flygstolen var med och sponsrade Swedish Open i somras.

FB1

Flygstolens tjusiga flygvärdinnor lockade besökare till montern. Bild: CC by hd.se – http://bit.ly/17IYx4B

Förutom att njuta av tennis, träffa kändisar och mingla med kunder var vi i Båstad för att presentera våra nya tjänster.
Vi jobbar ständigt med att göra vår hemsida enklare och bättre och vi har nu gjort det möjligt för dig som regelbundet bokar med Flygstolen att skaffa ett konto hos oss. Här sparar du kontaktuppgifter, resenärsinformation och betalningsinformation. Nästa gång du bokar resa går det snabbt och smidigt, du kryssa för vilka resenärer som ska med, kontaktuppgifter är redan inlagt och du kan enkelt verifiera köpet. Klappat och klart för resa!
På så sätt behöver du inte fundera varje gång hur namnen står skrivna i passet eller vilka födelsedatum resenärerna har, dessa uppgifter har vi sparat åt dig. Du samlar dessutom dina resor på ett och samma ställe och kan i efterhand gå tillbaka och skriva ut kvitto och reseinformation om du behöver detta.

Den andra nya funktionen är att du numera kan söka på premiumclass och businessclass biljetter direkt på vår hemsida, något vi har sett en ökad efterfrågan på hos vår kundtjänst.  Läs mer om vilka flygbolag som erbjuder bäst premium- och businessclass här.

Vill du se mer av vad som hände i Båstad, kolla in vårt fotoalbum på Facebook – http://on.fb.me/16DJoSL

Taggar i artikel
, ,
Skrivet av
Mer från Charlotte

Weekend – Lissabon

Att få ett kort avbrott från vardagen är guld värt. För mig...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *