Flygstolens VD Linda Bjernstål, en ambassadör för Helsingborg

Hbgambassadör

Igår den 19 september presenterades de 14 Helsingborgsprofiler som av Helsingborgs stad har fått hedersuppdraget att agera ambassadörer för staden. I skaran hittar vi Flygstolen Nordic AB grundare och VD Linda Bjernstål, som får uppdraget för sitt entreprenörskap och för att under bara några få år ha fått Flygstolen att växa rejält. Ambassadörernas uppgift är att i sina respektive roller stärka bilden av Helsingborg och tydliggöra stadens profil och potential. Men även att hämta inspiration och idéer utifrån som kan användas på hemmaplan.
Linda Bjernstål görs sällskap av bland andra tv-kocken Tina Nordström, fotbollsspelaren Caroline Seger och sångaren Eric Saade.

Läs mer om Helsingborgs ambassadörer här.

Skrivet av
Mer från Charlotte

Nu finns Flygstolen.se i butik

Som första resebyrå finns Flygstolen.se presentkort att köpa i Pressbyråns, 7 Elevens...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *