Meatpacking District – New Yorks mest kändistäta och trendiga kvarter

Meatpack

Bild: CC by Jenny Poole – http://flic.kr/p/8vViHK

New York är en av världens mest trendiga städer. Det är en stad som blir omodern eller tråkig. New York är alltid aktuellt och hippt. De coolaste och trendigaste människorna i världen dras till hit och staden och inspirerar folk överallt.

Ett av New Yorks mest hippa område är Meatpacking District. Kanske är det rent ut sagt det mest spännande området på hela Manhattan. Här hittar du kända butikerna, de mest fashionabla restaurangerna och nattklubbarna där det är omöjligt att komma in om man inte mutar vakten med en rejäl slant (eller är Lady Gaga).
Meatpacking ligger mellan Chelsea och West Village runt 14:e gatan och området är ett måste att besöka för dig som turistar i staden. Här kan du promenera längs populära The High Line, shoppa i butiker som Dianne von Furstenberg, Kiehls och Hugo Boss eller äta på kända restauranger som The Standard Grill eller Pastis. Lyckas du boka in en lunch på the Soho House är chansen stor att du stöter på någon stor kändis.
Senare på kvällen är Meatpacking ett vattenhål för New Yorks mode- och reklamelit. Nattklubben the Boom Boom Room som ligger högst upp i the Standard Hotel är ett riktigt it-ställe som det är svårt att komma in på. Ett annat populärt ställe där det kan vara lättare att komma in är Kiss & Fly – bli dock inte förvånad om Justin Timberlake eller Madonna sitter i ett hörn och dricker ett glas vin.

Skrivet av
Mer från Charlotte

New Orleans – en musik- och partystad som aldrig sover

Bild: CC by JasonParis Visst, man brukar kalla New York för staden...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *