Bambi på hal is i Moskva, New York och London


Bild: Winter Wonderland
Många av oss åker på storstadssemester under vintertid för att komma bort, byta miljö och för att få känna pulsen. Ibland åker vi under juletid för att julhandla, eller efter jul för att fynda på alla reor. En nostalgisk aktivitet kan vara att åka skridsko, precis som vi gjorde när vi var små. Nedan hittar du isrinkar på tre favoriter.

Moskva är allmänt känt för sina extremt kalla vintrar, åker man hit på vintern kan man alltid skoja till det med traditionella vinteraktiviteter. Skridskobanan är öppen på Röda Torget från den 1 december till den 10 mars från kl 10 till midnatt. Det finns plats för 500 personen på den här isbanan så risken att det är fullt är nog inte så värst stor.

Flyg till Moskva med flera olika bolag hittar du här hos oss på Flygstolen.

Runt den 28 november varje år tänds den största och vackraste grannar av alla. Det står praktfull på Rockefeller Center, New York. Mitt på Manhattan med andra ord. Här finns en söt liten isbana, traditionell som den är drar den många trurister samt invånarna själva. Är du vinglig och inte åkt på länge kan du enkelt boka en privatlärare som hjälper dig på vägen. Banan är öppen från den 13 oktober och hålls öppen till någon gång i mitten av april.

Flyg till New York med flera olika bolag hittar du här hos oss på Flygstolen

Winter Wonderland i Hyde Park är den största skridskobanan i Storbritannien. Öppen 10 på morgonen till 10 på kvällen mellan den 23 november och 6 januari kan du känna av riktig vinter. Mat och varm dryck serverar precis överallt här så det är enkelt att hålla sig varm. Här får du tom ta med dina egna skidskor om du har några annars finns att hyra.

Flyg till London med flera olika bolag hittar du här hos oss på Flygstolen.

Skrivet av
Mer från Charlotte

Xi’an – en av Kinas äldsta städer

Att resa till Kina blir allt mer populärt. Svenskar reser mer och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *