Doha i bilder

Ni som följer oss på Facebook och Instagram har sett lite från vår journalist och fotograf  från Passionaire som är iväg i Qatar och Melbourne.

“Passionaire är magasinet om personer och passion. Vi är av åsikten att ett samhälle fullt av passion är ett bättre samhälle och därför väljer vi att framhäva och hylla individer som dagligen ger uttryck för sin passion, idérikedom, kreativitet och drömmar i strävan att inspirera och uppmuntra våra läsare att göra detsamma. Utifrån denna utgångspunkt har vi skapat Passionaire. Ett magasin om personer och passion.”
Hämtat från Passionaires hemsida – http://passionaire.se/om-oss/

I sammarbete med Flygstolen och Qatar Airways ville Passionaire undersöka vad människor brinner för i Qatar och i Australien. Efter 5 dagar i Doha har de nu åkt vidare till Melbourne.  Mer om vad de har varit och kommer vara med om kan ni läsa här i bloggen längre fram, tills vidare vill vi dela med oss av lite bilder från Qatars huvudstad Doha, som jag tror är en ganska anonym stad för många av er.

doha
Foto: Passionaire
Souq Waqif, på denna plats har det bedrivits handel under flera hundra år. Idag är det en plats att upptäcka staden, shoppa, äta middag och umgås.

doha1
Foto: Passionaire
Museum of Islamic Art – Designed by I.M Pei
An icon for Doha.

doha2
Foto: Passionaire
Doha är en stad som växer mycket fort och det byggs massor. Befolkningstillväxten ligger på 7,6% om året, vilket är ca 5% mer än förväntat.

doha3
Foto: Passionaire
The Villaggio Mall – en av de populäraste shoppinggalleriorna i Doha. Här kan du förutom shopping ägna dig åt skridskoåkning eller ta en gondoltur i den del som är konstruerad i Venedig stil.

doha4
Foto: Passionaire

För att se det senaste följ Flygstolen på Instagram och håll ögonen öppna för när vi har tema Qatar eller Melbourne, då kan ni läsa mer om Passionaires spännande resa.

Ha en bra måndag!

 

image001

 

 

Skrivet av
Mer från Charlotte

San Francisco – en amerikansk promenadstad

Bild: CC by Salim Virji – Golden Gate Bridge San Francisco är...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *