Finns det ens något nöjesliv i Krabi?

Bar på stranden i Krabi

Svaret är nja. Jämfört med orter som Bangkok, Phuket, Pattaya och Koh Samui är nöjeslivet att betrakta som begränsat på Krabi, men visst finns det ställen där man kan unna sig en drink, eller rentav dansa ända tills morgonen.

Nedan har jag listat några av de bättre alternativen.

  • Railay Beach – Här finns ett tiotal kvällsöppna barer belägna längs stranden, där man kan åtnjuta sin longdrink kombinerat med havets ljumma bris. Chok’s D Bar, Skunk och Last bar tillhör de bättre barerna i Railay. Den sistnämnda bjuder även på livemusik vissa kvällar.
  • Krabi Town – Krabis stad är knappast att betrakta som en nöjesmetropol men visst återfinns det ett antal barer här, varav vissa bjuder på livemusik. Chilling på Chaofa Road och träbaren Buffalo på Pruksa Unit Road tillhör de mest populära.
  • Ao Nang Center Point – Ett trevåningskomplex med en mängd barer och restauranger. Jag rekommenderar “Rocky Bar” där man även kan åtnjuta livemusik. Ao Nang Center Point är beläget på själva strandgatan, Central Beach Road, nära Burger King.
  • Även på öarna Koh Phi-Phi och Koh Lanta är det de mysiga strandbarerna som dominerar nöjesutbudet. Vissa stänger redan på kvällen, medan andra har öppet inpå småtimmarna.

Jens Weegar

Billiga flygbiljetter, bra hotell eller kanske en färdig paketresa hittar du hos oss på Flygstolen. Med enkla klick är du snart i Thailand.

Taggar i artikel
, , , , , ,
Skrivet av
Mer från Flygstolen

En rykande lunch

Då och då träffar vi flygbolag som informerar oss om vad som...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *