Ljuvlig spa-resa till Lettland

Känner du för att koppla av och bara ta det lugnt i några dagar? Då kan en spa-resa till Lettland vara precis det du behöver. Flyg till Riga, därifrån är det inte långt till Baltikums kanske mest kända kurort Jurmala, som består av 15 mindre byar och som har imponerande vita långa sandstränder.

Unna dig en lyxig vistelse, med stora möjligheter att prova olika spa-behandlingar, äta gott och njuta av fantastisk underhållning. Det stora utbudet av både spa-behandlingar och prisklasser gör att här finns något för alla. Priserna på de olika behandlingarna startar från omkring 15 euro. Skäm bort dig med en lyxig massage med varma stenar, boka in en ansiktsbehandling eller ge håret en energikick med en välgörande hårinpackning.
I Lettland är man väldigt måna om naturen och många behandlingar kan fås med lokalproducerade naturprodukter.

lettland spa
Bild: CC by Dome Hotel & SPA Riga

Från Jurmala är det endast 25 km till Riga vilket gör det bekvämt för dig att kombinera din spa-resa med ett besök i landets huvudstad. Riga är en stad omgiven av vatten. Floden Daugava delar staden som på ena sidan gränsar till havet och på andra sidan är närbeläget med flera insjöar. Riga har ett brett utbud av butiker och restauranger, och den som vill känna historiens vingslag ska definitivt besöka Centralmarknaden. Denna matmarknad är inhyst i en magnifik 21-vånings byggnad vilken har tydliga karaktärsdrag från den forna sovjetiska byggnadsstilen.

lettland
Bild: CC by RURO photography

Avsluta en härlig spa-dag med att kasta dig ut i Rigas trendiga nattliv. På Pulkevedim Neviens Nerakasta, Skyline Bar eller Voodoo finns det dansgolv för alla.

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Charlotte

Helg i Zagreb

Det är lördag förmiddag, solen värmer skönt i ansiktet där du sitter...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *