Polens Riviera

Vi skrev förra veckan om spa resor till Estland och Lettland, vi fortsätter på samma tema och fortsätter söder ut i Östeuropa, närmare bestämt till Polen.

Gdansk, Gdynia och Sopot med milslånga stränder mot Östersjön brukar kallas för Polens Riviera. Sommartid är här ett myller av sol och badsugna människor, caféer, dansställen och pubar.
Besöker du området vid någon annan årstid så får du ha stranden i stort sett för dig själv, kanske för en uppfriskande promenad mellan spabehandlingarna.

Polen är ett land som har en lång historia vad gäller spa- och relaxanläggningar. För många år sedan benämndes många av städerna som kurorter, och under senare år har det blivit väldigt populärt för bland annat skandinaver att resa på spa-resa till Polen.

Ofta erbjuds ett stort utbud av olika typer av behandlingar. Hel- eller halvkroppsmassage, ansiktsbehandlingar, olika sorters värmebehandlingar och en mängd andra kroppsbehandlingar. Förutom behandlingar som hel- och halvkroppsmassage, ansiktsbehandlingar och olika värmebehandlingar har många av spaanläggningarna även fantastiska relaxavdelningar, där du kan slappna av, ta ett varmt ångbad, bada bastu eller sola solarier.

Sheraton Sopot Hotel, är ett 5-stjärnigt Spa och Konferenscenter som ligger precis utmed havet. Välj mellan en rad behandlingar som syftar till att lugna kroppen och slappna av i sinnet. Med ett 4000 kvadratmeter stort konferenscentret passar anläggningen bra för konferenser och företagsevent.

spa
Bild: CC by Unique Hotels

 

Skrivet av
Mer från Charlotte

Värm dig i värmestugan, i en skidbacke, i en shoppingmall med 35 grader utanför!

Bild: CC by curtis palmer Dubai – en av de märkligaste och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *