Mind the Gap

Att vi svenskar älskar London är ingen hemlighet, att det bor ca 50 000 svenskar permanent i London är ett bevis på det. Ett annat är att London alltid kommer högt upp på listor över vart vi svenskar reser.

Oavsett årstid, veckodag eller väder, om det är med kompisar, familj eller i affärer så bokas London lika frekvent år efter år efter år.

Tröttnar vi aldrig på London? Det verkar inte så!

Känner du ändå att du har sett mycket av de här klassiska sevärdheterna som London har att erbjuda och skulle vilja hitta de lite mer unika platserna som oftast är privilegierade stadens invånare och sällan når turisterna. Det är där den nya guideboken “Mind the Gap: En annorlunda London-reseguide” kommer in, skriven av Sara Starkström. Här hittar du allt utom det du vanligtvis hittar i en guidebok.

mind-the-gap-en-annorlunda-reseguide

Ta med dig Mind the Gap på nästa Londonresa och du får se en helt ny sida av staden. Hemliga hotell, pittoreska pubar, osynliga oaser, mystiska muséer och annorlunda affärer är några av de kapitel som finns med i boken.

Boken kan du köpa här! Sen är det bara att boka in Londonresan på en gång.

Skrivet av
Mer från Charlotte

Gott Nytt År!

Gott Nytt År, vill vi önska alla våra kunder, vänner, bloggläsare och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *