Nu finns Flygstolen.se i butik

Som första resebyrå finns Flygstolen.se presentkort att köpa i Pressbyråns, 7 Elevens samt Shell 7 Elevens samtliga butiker i Sverige. Flygstolen är ett av de ledande varumärkena i Sverige när det gäller onlinebokning för resor så som flyg, hotell och hyrbil. Flygstolen har tidigare sålt presentkort via sin egen hemsida, men finns nu även i presentkortshyllan i butiker runt om i landet.

Försäljningen av presentkort har fullkomligt exploderat de senaste åren, vilket även syns i presentkortshyllorna, där det dyker upp nya företag och branscher hela tiden. Det som fram tills nu har saknats och som många har efterfrågat är ett kort för resor och där fyller nu Flygstolen ett tomrum.

”Vi tycker det här är oerhört spännande”, säger Flygstolens vd Linda Bjernstål. ”Genom att synas ute i butiker, visar vi dels upp att vi finns, samtidigt kan vi förhoppningsvis inspirera nya kunder som tidigare har valt andra presenter. En blombukett vissnar medan minnena från en resa bär du med dig resten av livet”, fortsätter Bjernstål.

Presentkorten kan användas som betalning av flyg, hotell och hyrbil på www.flygstolen.se och finns förladdade med beloppen 500 kr och 1000 kr, det går också att ladda presentkort med valfritt belopp i butiken.

Bild1

LogoPB_big        Shell_Seven

 

Taggar i artikel
Skrivet av
Mer från Charlotte

Bambi på hal is i Moskva, New York och London

Bild: Winter Wonderland Många av oss åker på storstadssemester under vintertid för...
Läs mer

3 Comments

 • jag anser att det är helt sjukt att jag inte kan ändra namnet på min köpta biljett, då jag gjorde ett fel när jag skrev i namnet, så det kan innebära att jag måste köpa en ny resa eller inte åka på min semester då jag kanske inte kommer med på planet, då namnet på biljetten inte stämmer med passet, det verkar vara omöjligt att ändra….helsjukt!ingen hjälp att få

 • Hej Leena, jag kan förstå din frustration, tyvärr så är de flesta flygbolagen väldigt strikta när det gäller att ändra eller korrigera namn. Som resebyrå kan vi inte göra annat än följa de direktiv vi får från flygbolagen. Hoppas att det löser sig för dig på bästa sätt så att du kommer iväg på din resa.

 • Har provat att boka två biljetter till Sao Paulo i mer än två timmar (förmiddag och kväll) via flygstolen.se. Har misslyckats med att komma till ett avslut och med besked om att resan ej kan bokas för tillfället p.g.a en massa märkliga anledningar enligt nedan.

  Din reservation misslyckades
  Du har försökt att boka en resa på vår hemsida som tyvärr inte gått att genomföra.Tyvärr kunde flygbolaget inte bekräfta din bokning.

  Detta kan bero på olika faktorer.T ex. att de platser du sökt inte längre finns tillgängliga för bokning eller ett kommunikationsfel mellan flygbolagens system och vår bokningsmotor.
  Om du väljer att försöka göra en ny bokning, går det bra!Prova då gärna att t ex söka på alternativa datum, tider eller med annat flygbolag om det är möjligt. Du kan också välja något av våra andra alternativ som vi presenterar nedan.
  Däremot så loggas man snabbt över till en ny sökning där resorna ligger 3-4000 kr högre. Kan det vara möjligt att så pass stor resesajt har sådan problem med bokningar,liknar mer lockpriser. Har bostadsmäklarna tagit över resesajterna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *