Flygstolen börjar sälja tågbiljetter

Flygstolen.se lanserar idag, i ett samarbete med SJ, en ny tjänst där man kan köpa biljetter till alla SJ:s snabbtågssträckor. Genom att presentera flyg och tåg tillsammans får kunden fler valmöjligheter att hitta det som passar bäst.

Flygstolen börjar sälja tågbiljetter

Nu kan du enkelt jämföra flyg med tåg och kombinera dem i samma bokning – Flygstolen.se breddar sitt utbud och börjar sälja tågbiljetter från och med idag.

Flygstolen.se lanserar idag, i ett samarbete med SJ, en ny tjänst där man kan köpa biljetter till alla SJ:s snabbtågssträckor. Genom att presentera flyg och tåg tillsammans får kunden fler valmöjligheter att hitta det som passar bäst. Detta är sträckor där tåg är ett bra alternativ till flyg och där tiderna oftast är viktigare än transportmedlet.

Även affärsresenärer har stor nytta av den nya funktionen.

– Detta är ett led i vårt arbete att förenkla för våra affärsresenärer. Vi är glada att kunna erbjuda dem ännu fler valmöjligheter i vår tjänst, säger Linda Bjernstål, VD på Flygstolen.se.

SJ:s snabbtågssträckor är:

– Genom samarbetet med Flygstolen.se ökar vi tillgängligheten för alla som vill resa bekvämt och miljövänligt till bra priser. SJs snabbtåg tar dig på många sträckor lika snabbt från dörr till dörr som flyget och du kan jobba ostört under hela resan, säger Johan Dorfh, SJs försäljningschef.

Skrivet av
Mer från Flygstolen

Hotelltips Bodrum Turkiet

Igår visade vi fina bilder från Bodrum i Turkiet. Idag tipsar vi...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *