Säljare/ Kundsupport till vår Online Travel Support

ekonomiassistent_1

Vill du arbeta på en online-resebyrå i ett expansivt och mycket spännande skede tillsammans med 36 engagerade medarbetare i moderna kontorslokaler på Berga i norra Helsingborg? Vi söker nu förstärkning till vårt sälj-och kundsupportteam.

Dina arbetsuppgifter:

Via telefon, chatt och mail kommer du bemöta alla typer av frågor som kan dyka upp i samband med bokning och genomförande av en resa, samt hantera om- och avbokningar. Via våra kanaler arbeta säljande till kunder som kontaktar oss.

Kvalificationer:

Vi söker dig som sedan tidigare har jobbat som resesäljare med flyg, hotell och hyrbil, har du erfarenhet av online-resebranschen är det meriterande. Du har goda/ mycket goda kunskaper i Amadeus och/ eller Sabre.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Behärskar du dessutom andra nordiska språk är det ett extra plus.

Personliga egenskaper:

Som person är du öppen och positiv.  Du har känsla för service och sälj, en förmåga att tänka i nya banor och samarbetar bra med andra.  Att ge god service och gilla problemlösning ser vi som en självklarhet.

Ansökan och tillträde:

Tjänsten är heltid och innebär en 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Ansökan skickas till jobb@flygstolen.se ange “Online travel support” i ämnesraden i ditt mail. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 6 januari 2016.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb@flygstolen.se.

Dela på....
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *