Front-end utvecklare

home-office-336378_960_720

 

Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett expansivt företag som just nu befinner sig i ett mycket spännande skede. Just nu söker vi en front-end utvecklare till vårt utvecklingsteam som i dag består av 5 personer. Ansvarsområdet kommer att vara varierande och innefattar både större projekt och mindre uppgifter.

 

Du har följande kvalifikationer

– HTML5

– CSS3, SASS

– Javascript ramverk ex. ReactJS, AngularJS, Backbone JS

– API design och REST principer

– Responsiv design

– Task runners  ex . Grunt, Gulp

 

Du som person

Som person har du en förmåga att tänka i nya banor, är strukturerad och prestigelös samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har ett eget starkt driv i att arbeta självständigt.

 

Tillträde och ansökan

Tjänsten är en heltid och innebär en 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 4 mars 2016. Vid ansökan v.g. ange Front-end utvecklare i ämnesraden i ditt mail.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på jobb@flygstolen.se.

 

Om Flygstolen

Flygstolen.se vill erbjuda de billigaste resorna i det mest användarvänliga alternativet online, utan att göra avkall på hög och personlig service. Det är med den affärsidén som grundaren och vd:n Linda Bjernstål har drivit företaget i 10 år.


Flygstolen är en online resebyrå som förutom att sälja flygbiljetter med över 700 olika flygbolag över hela världen även förmedlar hotell och hyrbil. På flygstolen.se kan du som kund själv kombinera din resa så som du vill ha den till så väl traditionella semesterresmål som udda destinationer på andra sidan jorden, så länge där finns en flygplats i närheten.

 

Huvudkontoret ligger i Helsingborg och företaget har gjort en otrolig resa de senaste åren. Idag har Flygstolen 39 anställda, omsatte 1.8 miljarder kronor 2014 och har expanderat till Norge och Danmark (under varumärket Tripmonster).

Dela på....
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this page

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *