Visa din kärlek och vinn en resa till Maldiverna med Turkish Airlines

unnamed

I samarbete med Turkish Airlines presenterar vi vårens härligaste tävling, nämligen en tävling där du kan vinna två flygbiljetter till Maldiverna.

Tonen är ibland hård i sociala medier, näthatet växer, och i samband med Alla hjärtans dag vill vi ändra detta och sprida lite mer kärlek i sociala medier. Tävlingsmomentet kommer därför vara att skriva ett “kärleksbrev” till någon du tycker om och vill ta med dig på resan. Det kan vara en förälder, partner, barn, vän, arbetskamrat eller någon annan du vill hylla. Längden bör vara 5-15 meningar.

Den som skrivit det bästa kärleksbrevet vinner två flygbiljetter till Maldiverna.

Såhär gör du för att delta:

 • Skriv ett “kärleksbrev” till den personen du vill hylla och ta med dig på resan. Du kan posta detta på vår Facebook-sida, på ditt Instagram-konto (observera att kontot måste vara öppet för att vi ska se det) eller i kommentarerna här på bloggen. Om du postar det på Instagram, glöm inte att tagga inlägget med #loveturkishairlines samt @flygstolen. Kärleksbrevet ska vara 5-15 meningar långt. Tävlingen pågår till och med 29 februari.

Vinnaren:

 • Vinnaren koras 7 mars här på bloggen, på vår Facebook-sida samt på vårt Instagram-konto. Om vinnaren ej återkopplar till oss inom en vecka kommer en ny vinnare utses. Det är därför viktigt att du kontrollerar dessa sidor under den veckan.

Juryn:

 • Juryn består av representanter från Turkish Airlines, samt Ulrika Rudqvist och Charlotte Andersson från Flygstolen Nordic AB.
 • Juryn kommer att utse det bästa kärleksbrevet vilket även kan komma att publiceras av såväl Flygstolen Nordic AB såsom Turkish Airlines i egna medier.

Tävlingsregler:

 • Arrangören av denna tävling är Flygstolen Nordic AB & Turkish Airlines
 •  För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller äldre
 • Vinnaren är själv ansvarig att betala in eventuell vinstskatt till Skatteverket.
 • Avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
 • Priset avser biljetter i ekonomiklass med Turkish Airlines
 • Vinsten kan ej överlåtas, ändras eller säljas, utan är personlig
 • Vinnaren ansvarar själv för visum, boende, uppehälle och transportkostnader till och från flygplatsen
 • Vinnaren får ej arbeta på Turkish Airlines eller Flygstolen Nordic AB.
 • Speciella bokningsregler gäller, restriktioner för högsäsong.

 

Mer från Ulrika Rudqvist

Flygstolen avslutar samarbete med Flygresor.se: ”Det är en ohållbar situation”

Flygstolen väljer att säga upp sitt avtal hos prisjämförelsesajten flygresor.se. Bakgrunden till...
Läs mer

182 Comments

 • Till min sambo Tor.
  För att du gav mig den finaste gåvan man kan tänka sig, våra 4 barn <3
  För att det inte finns någon annan människa som skulle kunna ta hand om mig som du. För att det alltid är vi, trots upp och nergångar har vi fått 13 år tillsammans redan, och kanske just nu för att vi aldrig har varit på semester utomlands tillsammans.
  Love you

 • Till min allra finaste blivande man: Tack för att du strök mig över kinden, sa att du var kär i mig och frågade om du fick kalla mig din flickvän, för sådär 7 år sedan nu. Tack för att du står ut med mig, även när jag är hungrig och arg! Tack för att du alltid finns här för mig och för att du stöttar mig i vått och torrt! Tack för att du öppnar burkarna till min pizzasallad när jag inte kan själv. Tack för att du tycker att jag är duktig, när jag själv tycker att jag är sämst! Tack för att du valt att dela ditt liv med mig i nöd och lust! Jag älskar dig!

 • Älskade dotter, det är en klyscha att skriva att för dig i döden jag skulle gå men så är fallet. Vi har våra duster, som man ska , jag i klimakteriet och du med alla tonårshormoner som spökar men du är det vackraste jag vet. Dagligen gör du mig stolt, att få vara din mamma är en ynnest. Du är stark, går din egen väg och står upp för de som inte riktigt mäktar med det hårda klimatet och allt som förväntas av ungdomarna idag. Rakryggad du står och säger ifrån när det är orättvist. Du är en söt tjej och klok som få, framför allt har du den vackraste insidan med det största hjärtat. Jag älskar dig Jennifer.

 • Tänk att folk inte trodde på oss den där våren för fem år sedan. Tänk att Vi bevisade motsatsen och blev det starkaste och mest äventyrliga paret. Under den här tiden har vi hunnit skaffa en underbar hund, köpa två lägenheter, besöka 15 länder runt om vår fina jord, se världen från luften och från havet, ha olika smak i inredning i vår lilla lägenhet, vi har skrattat och gråtit tillsammans, vi har blivit osams när vi övningskört. Att få spenderad livet med dig min bästa vän och partner är det bästa beslut jag någonsin gjort! Du och jag mot världen ❣✈️

 • D e n n i s, jag rodnar lite varje gång vi berättar för folk hur vi “träffades”. Hur jag såg en annons på Kiruna Fyndtorg (facebookgrupp) om att du var ny i stan & sökte bostad. Hur min blick fastnade på din profilbild & vägrade släppa taget, hur jag letade reda på dig på Instagram & stalkade dig en stund i min ensamhet. Beundrade, gillade en bild eller två, du gillade efter ett tag tillbaka & helt plötsligt är det ett år sen, vi bor ihop och älskar varandra högt. 2000-talets lovestory i äkta sociala medier-anda :P

 • Malin, min bästa vän sedan barnsbenen. Vi har gått igenom så otroligt mycket med varandra genom alla år men aldrig unnat oss något fint tillsammans utanför vårt avlånga land. Vi är uppväxta på en ö på västkusten, alltid drömt om exotiska resmål och öar där vi kan sola och bada. När vi var små och vi packade väskan till stranden som om vi skulle på en hel solsemester för vi önskade det var dag. Att ha en vän vid sin sida genom allt, oavsett vad som har skett har du alltid stått bredvid mig och sett till att min dag har blivit till den bästa i slutet. Alla borde ha en sådan vän som dig, min uppskattning kan inte skrivas ner i ord men hoppas att på denna resa kunna skämma bort dig och få dig att förstå hur mycket du betyder för mig och att just jag är din bästa vän är en gåva för mig ✨

 • För snart åtta år sedan gav du mig den finaste gåvan man kan få, vår underbara son.
  Du är världens bästa mamma och sambo som gör allt för din familj. Det spelar ingen roll om det är läxor här hemma, maten som ska lagas eller jag som behöver hjälp med hur jag ska tackla hinder jag stöter på i arbetslivet eller med mina syskon. Du finns alltid där och stöttar och hjälper mig.
  Den enda som förstår mig och tar mig precis för den jag är.
  Jag känner att det spelar ingen roll hur mycket jag gör här hemma, köper blommor eller på andra sätt visar min kärlek och uppskattning.
  Men en resa till Maldiverna är vad du förtjänar, slappna av och bara njuta av lugn och ro med en god drink.
  Du är mitt livs kärlek Ingela, älskar dig till månen och tillbaka….

 • Till min sambo.
  Jag visste inte vad riktig kärlek var förrän jag träffade dig. Nu tror jag helt ärligt på att man bara en gång i livet hittar en kärlek som förändrar hela ens värld och ger en känslor som man aldrig tidigare har känt. Du ger mig den finaste gåvan som man skulle kunna få av en annan människa och det är att du alltid tror på mig, ger mig stöd och styrka. Du är min bästa vän och min man. Jag skulle kunna ge dig förevigt för att kunna vakna upp vid din sida varje dag. Det är läskigt för jag kommer antingen spendera hela livet med dig eller förlora min allra bästavän. Den enda säkerheten jag har är att veta att du är en del av mitt liv och det gör mig lycklig.

 • Till min älskade man när jag skriver till dig så reser jag inom mig själv. För mig är du den sannaste hjälten i universum. Det är du som får min värld att snurra. Tillsamman har vi snart upplevt 17 år. Vi har 2 fina döttrar, varav yngsta överlevt sin leukemi 2 gånger. Hela tiden har du passat upp på alla i familjen och i sista hand tänkt på vad du själv behöver. Det är allt från att laga god mat, trösta, plåstra om och säga att allt ordnar sig. Du visar mig att man kan klara allt och ha kul trots allt. Jag blir glad i hjärtat varje gång jag hör din röst i telefonen, varje gång jag får ett sms från dig pirrar det till i min mage precis som när man var nyförälskad. Jag längtar alltid efter dig när du inte är hemma. Älskling du har lärt mig att man behöver inte äga mycket förutom kärlek. Och vår kärlek övervinner allt. Vi är så tacksamma att vi har dig i våra liv, älskar dig puss och kram!

 • Till min dotter Tindra.
  För du är du och sen första gången jag såg dig på ultraljudet och fick höra ditt hjärta slå så älskade jag dig från första stund. För att visa min uppskattning så skriver jag detta öppet så alla ser och att du ska se. För du betyder så himla mycket för mig och under 11 år tillsammans så har vi blivit starkare och är som bästa vänner. Älskar dig. <3

 • Till den viktigaste personen i mitt liv… Jag själv! Jag har lärt mig att för att lyckas med kärleken måste jag börja med mig själv. Att vara stolt över den jag är och har blivit är nyckeln till att våga älska andra. Med på resan tar jag min fantastiska man som jag kan, vill och vågar älska!

 • Att hitta gömda lappar i jackfickan. Att på morgonen få ett sms “Ha en bra dag hjärtat”. Att få blombud bara sådär ändå. Att hitta ett gulligt meddelande undangömt i datorn. Att bli bortskämd med glass när man är sjuk. Att varje dag få höra att man betyder mer än allt. Att bli väckt av en kram på morgonen “vakna nu, jag har saknat dig hela natten”. Det är detaljerna i vardagen som är det viktiga. Och jag har turen att just detta är min vardag. Att DU min älskling gör allt detta för mig är helt overkligt. Jag förstår inte hur jag har kunnat ha sån extrem tur att träffa just dig. Kärleken i mitt liv. Jag vet att du kommer behandla mig som en prinsessa för resten av livet, varje dag. Och varje dag kommer jag att ge tillbaka lika mycket kärlek, och jag hoppas få kunna skämma bort dig med en resa :) DU BETYDER ALLT

 • Till min Joachim

  Du undrar vad jag kommer sakna hos dig när du är borta

  Jag kan då bara tänka lämna, hämta, laga mat

  Sen har du åkt

  På kvällen är det nyheter och jag undrar var du är så vi kan lösa världsproblemen

  Barnen skrattar åt något så de kiknar och jag har ingen att utbyta en leende blick med

  När jag inte hittar potatisskalaren för att du alltid lägger den på olika ställen

  hör jag dig säga Måste du alltid lämna en slatt kaffe i koppen?

  Vi lämnar kökssoffan tom, barnen och jag

  för där ska du ligga och läsa tidningen när vi ätit färdigt

  Det är plötsligt ingen som ser till att det finns blöjor och mjölk hemma

  Långt i förväg

  Den där paniken i din blick när blöjorna börjar ta slut

  Att på avstånd höra dig prata med barnen när jag får ta min kopp kaffe ifred

  När vi blodsockertörstiga lagar mat helst under tystnad för att slippa de värsta grälen

  och sedan, när vi ätit och lugnet sprider sig

  Jag pratar när du läser och du tittar med en bister blick på mig över dina glasögon

  Du reser upp boken igen som en mur

  Men plötsligt öppnar du dig och vi pratar i flera timmar om sådant som är lätt och svårt

  Jag vill aldrig att det ska ta slut och det vet du

  Vi klamrar oss fast vid en film i soffan och kämpar med ögonlocken

  Vi har väntat så på kvällens högtidsstund

  Sen övertalar vi varandra att gå till sängs

  När du är borta lägger jag mig på sängens vänstra sida

  Inget kan fylla tomrummet på den högra utom du

 • Till min älskade syster.
  Du är den absolut vackraste och mest godhjärtade människa jag känner. Du har alltid fått mig att känna mig så trygg och säker, eftersom jag vet att min starka storasyster skyddar mig mot alla världens faror.
  Jag är så oerhört stolt över att kunna kalla mig för din syster. Du har haft så många motgångar och ändå tagit dig igenom allt och fortsätta vara stark. Du har lärt mig att kämpa och aldrig ge upp.

  Tack för att du alltid finns här för mig och ställer upp. Det är guld värt.
  Jag önskar att jag kunnat uppleva och dela varje ögonblick med dig, jag skulle ge dig hela världen om jag kunde. Men jag hoppas att jag åtminstone ska kunna ge dig en resa, för det är du verkligen värd. Jag älskar dig!

 • I mars du fyller år och blir pensionär. Trots vår ålder och krämpor håller jag dej så kär. Vi har varit gifta i 44 år i år. Det är inte många som så många år får. Vi är också lekkamrater sedan vi var små glin. Även då tyckte du jag var fin. Vi fått många barn och barnbarn söta. Vilka vi älskar att möta. Jag älskar dej min gubbe så fin, så snäll. Jag hoppas vi kan åka på semester till sol och bad och inte till något fjäll. Hoppas vi får hålla ihop länge till, så vi kan utan problem göra vad vi vill. Jag älskar dej.

 • Till min vackra fru Saga!

  Innan jag möte dig saknade mitt liv färg och kärlek, enbart mörker och besvär. Helt plötsligt var du där, världen blev full av liv och skratt, jag blev totalt kär.

  Tillsammans med dig har livet blivit värt, livet blivit kärt. Vår prinsessa vi fått är en underbar fläkt i vårt gemensamma liv.

  Jag vet att med dig kan vi klara allt, och det viktigaste utav allt.. du gör mig hel.

  Jag älskar dig Saga!

  Din Niklas för all framtid

 • Min kärleksrapport:
  Sex år vi nu har nåt, du är fortfarande lika hot!
  När endast tre månader gått, väntade vi redan smått.
  Nu har vi en av varje sort, blir nog både hockey & ridsport.
  Riktiga ringen du ännu inte fått, men den som väntar på nåt gott.
  I sommar kommer inte ett öga vara torrt…
  Vi blir man & hustru inom kort!
  Jag älskar dig Tess!!
  Puss & kram din Marcus

 • Till min älskade man Ali ❤️
  15 år har vi varit gifta i år och tre underbara barn och en stor härlig familj som välkomnade mig med öppna armar. 15 år många här i Sverige inte trodde på då du är Turk och jag Svensk. Men kärleken övervinner allt och vi ska visa dom att religion, kultur och hudfärg spelar ingen roll. Att få ta dig med till Maldiverna skulle vara pricken över i. Dessutom med värdens bästa flygbolag THY, det ända flygbolag som har en kock som serverar maten . Älskar dig!

 • Till min pappa.
  Under en lång period, så var vi så otroligt långt ifrån varandra, men för ett år sedan hittade vi tillbaka till varandra. Han och jag har tvingats gå igenom många prövningar, men tillslut har det gjort att vi kom närmare varandra. Idag förstår jag hur mycket han betyder för mig och jag för honom. Jag är dykare och skulle vilja få visa den fantastiska undervattenvärlden, som finns på Maldiverna. Få visa min uppskattning, för allt han gjort för mig. Både han och jag har svår reumatism. Jag vill få ta med honom till värmen, där vi båda skulle må mycket bättre. Där jag skulle kunna få säga hur mycket han betyder för mig.

  Tack pappa för att du inte gav upp och att du hjälpte mig, när det var som svårast. Jag fick tillbaka min pappa och han fick tillbaka sin dotter. Jag önskar dig den bästa alla hjärtans dag, du någonsin kan få.

 • Att ja dej skulle finna fanns inte i min vildaste fantasi.Du fanns så nära hela tiden .Du ha hjälpt mej att tro på kärleken fast mitt hår börjat bli grått.Tänk att jag nog en ring på mitt finger kan få om vi denna resa vinner så friar jag I år för skottår det är så vilken tur.Så hoppas nu att detta kan få bli vår resa för många år ska vi få i kärlek du och jag älskar dej.

 • För snart 32 år sedan gav du mig livet. Sedan dess har du aldrig lämnat min sida. Från första tanden till hur vi skrattade bort min nervositet på mitt eget bröllop. Genom med och motgångar, brustna hjärtan och sena kvällar. Vi delar många fina minnen. Vi har bråkat och varit oense vi har skrattat och stöttat.
  Du är min största förebild, jag vore halv utan dig.
  Jag älskar dig, min allra finaste mamma

 • När drömmen blir sann.
  Kärleken mellan två människor är underbar. Känslan att få känna sig älskad och uppskattad. Att ha förmågan att förmedla denna känslan är en konst i sig.
  För många är den konsten svår…
  Men min man Daniel är en klippa på att ge mig kärlek och omtanke.
  Jag känner mig älskad varje minut med honom❤️
  Förutom ringar på våra fingrar har vi största kärleksförklaringen i våra barn
  Störst av allt är kärleken i familjen!

  Min största dröm lever jag redan i, men en drömresa väntar jag på att få uppleva !

 • Till min kära flickvän och förhoppningsvis framtida fru.

  Du är min inspirationskälla i livet. Din givmildhet som person och att alltid sätta andra framför dig är en bland många underbara egenskaper som jag ser och lärt mig från dig. Som blivande sjuksköterska är jag glad att svenska sjukvården har en sån stark person som dig där jag vet att du ger lika mycket kärlek till dina patienter som jag får uppleva och trots att det är kämpigt på jobbigt så ger du allt du kan för att andra ska må bättre.

  Därför skulle jag vilja ta med dig till en resa till Maldiverna för att visa att omvärlden ger dig uppskattning för en person som dig och att vi behöver ta tillvara på dig, för du är speciell älskling. Under resan kanske även din största önskan kommer fram, en guldaktig rund symbol som symboliserar vår kärlek.

  Älskar dig Lovisa, puss och kram.

 • Allrakäraste Beata, min bästa vän.
  I de vildaste stormar har du funnits hos mig. När regnet döljer mina tårar förstår du ändå, tar mig i din famn och vaggar mig till ro.
  Under de mest klarblå himlar har det varit du och jag. Våra solbruna fötter har sprungit över sommarängar tillsammans sedan vi var små. Plockat sju blommor ihop på midsommarnätter i tjugo år. Vilken lycka det är att vara vi två.
  Genom tiden vi vandra och håller om varandra.
  Beata min Beata, genom ljus och mörker ska jag dig alltid följa.
  Jag älskar dig
  – Din Anna

 • En dag stod du bara där, “Här är jag” liksom.
  Självklart.
  Enkelt.
  Mitt hjärta fylldes av dig och av liv.
  Av kärlek.
  För dig, mitt hjärta mitt allt.

 • Tack för att du finns,
  för att du får mig att le när jag helst vill gråta.
  för att du är där, precis där ,där jag behöver dig.
  För att du står ut med mig & varje dag väljer mig om och om igen.
  Du är fantastisk och du gör mig till den lyckligaste kvinnan på denna jorden.
  Jag älskar dig Andreas!

 • Sevdama;
  Sevdim sevdalandim gozlerinle hayat buldum huzur buldum ; seni verene sukurler olsun ki hayatimdasin ve benimlesin .. Hayatimin anlami aldigim nefesimin heycani sana ne yazilir ne cizilir anlatilmak isteninenler seni ancak yasamak gerektirir , ve hamd olsun yaradanim bunu bana nasil etti ve yasiyorum bu huzurlu seninle .. Canim sukurum herseyiim seni cok seviyorum. ASKIM BITANEM KARAMELL CIKOLATAM…

 • Kära älsklings-Frallan tänk att det blev vi två. Det kunde vi ju aldrig tro då för 30 år sen när vi hängde i samma ungdomsgäng. För 5 år sen kom du in i mitt liv. Snabbt därefter kom vår lille Ozzy. Vårt kärleksbarn. Tack för att du vågade satsa allt på samma kort. Oss! I somras blev jag fru Sandlund. Så underbart. Jag älskar dig

 • 17 år. Jag tänker tillbaka och minns hur efterlängtad du var. Jag avgudade dig från första stund och jag var den stoltaste mamman i stan. För mig var du ett underverk. Du sov alltid nära mig för då kunde jag sova gott. Liten blir stor och snart blev du en personlighet. En ljushårig liten lintott med en vilja av stål.
  Du klarade allt bara jag fanns inom räckhåll. Men tiden gick alldeles för fort. I dag är du på väg att bli en vuxen kvinna. Dina små fötter har blivit större än mina och du har växt om mig. Dina ögon är ännu vackrare och din styrka av stål är den som driver dig framåt. Att du kunde bli en sån fantastisk människa. Jag är fortfarande berörd av underverket. Tiden går så fort, men för mig är du alltid liten, och kommer alltid att finnas för dig hela livet. Du väljer när du vill komma till mig. Du har nu livet framför dig. Ut och pröva dina vingar. Ibland kanske det inte går alltid som du vill. Men mitt råd är, satsa allt på dina drömmar. Du kanske inte alltid vinner men du lär dig alltid något. Tack för att du finns min underbara dotter.

 • Till min man. “Du är min man, jag vet att du gör så gott du kan”…(från låten “Du är min man” med Helen Sjöholm). Passar bra på min man, som gör så gott han kan. Han jobbar väldigt mycket, kommer ofta hem sent och reser en hel del i tjänsten. Vi har varit tillsammans i 20 år i år och vår dröm är att fira det tillsammans med en resa. Han har alltid ställt upp på mig, i vått och torrt. Han är en mycket bra pappa och son till sin mamma. Älskar honom sååååå!

 • Kära man, vi kämpade i 2 år för att få varandra vi hade varsitt destruktivt förhållande på varsitt håll många sa att du borde ge upp att jag aldrig skulle komma ur mitt förhållande men du väntade troget utan att forcera detta – jag fick tid att ordna upp mitt liv för barnens bästa summan av detta blev ett giftemål och ett kärleksbarn och att mina barn fick en extrapappa som gav dem allt deras egen pappa var oförmögen till att göra – du räddade oss kan man säga – jag är tyvärr ganska rädd för närhet och har svårt att säga jag älskar dig direkt till dig det är lättare genom brev jag vill härmed säga jag älskar dig kära Kalle och jag vill att vi vinner en resa bara för oss två.

 • Mamma, tack för att du är du, tack för att du både vart pappan i mitt liv och mamman. Tack för det du gör för mig varje dag, utan dig vet bara Gud vart jag hade stått idag. Tack för du står ut med oss 4 barn, ingen annan hade skulle orkat så som du gör.
  Du må klaga på oss och tjata på oss men i slutet av dan vet jag att du önskar oss alla det bästa. Jag är dig evigt tacksam för livet som jag fått och för att du funnits där
  i stort såväl som smått. En förebild du varit sen jag var en liten tjej och mycket här i livet har jag lärt mig utan dig.
  Jag älskar dig mer än vad ord kan uttrycka sig och mer än vad du vet!
  – din dotter

 • Allt är inte enkelt i vårt liv.
  Jag kan vara känslokall och destruktiv
  Men Du såg mig från första stunden
  och nu hoppas jag bli bunden
  och forslad till Ditt hjärtats ständiga arkiv.

  Arkivarien

 • Min man, min bästa vän och själsfrände. Fredrik, min Fredrik!
  Det har gått 11 år sedan det blev du och jag. 11 år av lycka, kärlek, framgångar och motgångar. I alla situationer har du stått där rakryggad bakom min sida och alltid varit min högra hand. Du har varit mannen som gett mig perspektiv, livsglädje och två fantastiska friska flickor.
  Med dig vill jag uppleva allt, med dig vill jag möta världen och vad den har att ge oss. Med dig vill jag leva lyckligt för resten av mitt liv. Jag älskar dig till månen och tillbaka! Min man, min bästa vän och själsfrände. Min Fredrik!

 • Till min fantastiska sambo Pontus! I 11 år har vi hållt ihop, minns det som igår när jag satt där på min vespa utanför ditt föräldrahem och spanade mellan buskarna! Jag fick till en början slita hårt för att vinna ditt hjärta men tillslut var vi fast. Kärleken är och har hela tiden varit obeskrivlig! Vi har gått igenom tuffa år och det har nu gått tre år sedan vi fick veta att du och jag skulle bli tre. En resa som gjort oss så stark! Du är en fantastisk person. Underbar på alla sätt och vis och jag skulle aldrig vilja vara utan dig!

 • Tina, jag minns när vi var 13 och jag var nyinflyttad stockholmare i denna lilla stad.
  Du var min första vän och blev min bästa – du gör mig fortfarande lika glad.
  Vi har rest tillsammans, upplevt kärlekar och besvikelser, framgångar och nederlag.
  Vi ha lärt känna varandra utan och innan, du har sett mig både stark och svag.
  Vi har bott ifrån varandra i olika länder, men den där äkta vänskapskänslan har alltid funnits kvar.
  Nu hoppas jag vi får fira våra 50-årsdagar på en av de vackraste platserna på jorden – det vore ett fantastiskt minne för alla kommande vänskapsda’r!

 • Till världens bästa föräldrar:
  För tjugofem år sedan tog ni med mig till Sverige, vårt nya land
  Med en dröm om något bättre och hundra dollar i hand
  Med varsitt forskarstipendium och hårt arbete byggde ni nya liv
  Och visar mig, var dag, vad man kan åstadkomma med optimism och driv

  Nu har ni sparat och sparat, och äntligen färdigställt era drömmars hus
  Där ni kan sjunka ned i soffan och få ro från omvärldens brus
  Och då skulle jag vilja ge er något ni inte har unnat er själva på tio år
  Nämligen en semester bara för er två, under blå himmel och med sand mellan tår

  I mitt sinne kan jag se hur ni skrattar och ler i varandras sällskap
  Och firar alla härliga minnen under ert trettioåriga äktenskap
  Jag hoppas innerligt ni får denna möjlighet att bara ta hand om varandra
  Istället för att, som annars, mest tänka på alla andra

 • Mamma,
  jag tror att jag minst tre gånger om dagen tänker att jag måste vinna pengar. pengar att dela med mig av till dig. jag vet att du kämpar, klarar dig med en hårsmån, hänger alltid på kanten, och vågar aldrig fråga om hjälp.

  du förtjänar mer. så fruktansvärt mycket mer. helst skulle jag ge dig hela världen, i alla fall radera varenda liten skuld, vartenda litet problem, varenda ångestkänsla i din kropp, men kanske kan jag ge dig en drömsemester. en sådan som du tror att du aldrig kommer att få åka på.

 • Fredag, lördag, söndag, morgon, kväll, övertid, natt, snö, hetta, storm, regn, upplopp, självmord, demonstration, terrorattentat, mord, trafikolycka, misshandel, drunkning….ord jag hör vid köksbordet när du berättar om din dag på jobbet. I mina ögon är du en hjälte! Du gör ett jobb som är ovärderligt och förtjänar alla resor i världen för en stunds vila. Jag älskar dig polisinspektör Ola.

 • När jag varit knäckt och ledsen har du funnits där, plockat upp den spillra jag varit och tagit mig under dina vingar.
  Vi har delat sorg och glädje och jag önskar att jag någon gång kan återgälda dig för allt du har gjort för mig.
  Du är en underbar mamma och mormor och vårt liv hade varit väldigt tomt utan dig.
  De senaste åren för dig har varit otroligt tuffa och jag hade velat ta med dig på en resa till paradiset efter allt du har gjort för mig.
  Skapa minnen att minnas för livet. Tid för att umgås, mor och dotter.
  Jag har dig att tacka för mitt liv, mitt självförtroende, min styrka. Tack för att du är min mamma ❤️

 • Till min käre make, Thomas <3
  Tro, hopp och kärlek, är ord vi alla stött på
  men bäst av dem alla, är kärleken ändå.
  Ett vänligt leende, en klapp eller kram
  förgyller dagen och spänningen blir ej längre så stram.
  En värmande hand och några vänliga ord,
  behöver vi alla och lyckan är gjord.
  När det ibland blåser upp till storm
  och allt känns trist och kallt,
  vet vi innerst inne, att kärleken övervinner allt <3

 • Till min kära kära vän Josefine.
  Vi har endast känt varandra i 3 år men oj vad tiden går. Direkt sa det klick, redan vid vår första blick.
  Vår första konversation handlade om killen bakom baren, han va ju värsta snygga karlen. Därifrån har allt bara rullat på, ingen bättre vän än dig kan man få.
  Det bästa med dig är att du alltid är ärlig, du är verkligen härlig. Tack för att du säger till när jag fula kläder bär och istället mig lär vad min kropp klär.
  Förra året satte min knäskada stopp för vår bokade semster, vi blev aldrig badgäster.
  Du och jag i ur och skur, nu håller jag tummarna för att jag får ta med dig på denna tur.
  Tillsammans vi sätter oss i flygstolen, mot poolen och förhoppningsvis solen.

 • Till min man Lama: Vi var så unga och hade nyss mötts. De kallade oss galna, men vi visste att en evig kärlek hade fötts. Det är 10 år sen vi sa ja till varandra, nu har vi visat oss själva och alla andra att vår kärlek blir starkare varje dag. Du och jag är ett riktigt vinnarlag. Vi fortsätter på vår resa genom livet och vi är äntligen redo att ta klivet, vidare till nästa hamn, redo att hålla ett barn i vår famn. Jag älskar dig.

 • Du är axeln jag kan luta mig på, du är den enda som verkligen kan förstå!
  Du är stjärnan som alltid lyser, du är filten som värmer när jag fryser.
  Du har hjärtat på det rätta stället du är värd en slappvecka på hotellet.
  Du finns där oavsätt om jag är ledsen eller glad och ibland överraskar du med en kartong choklad.
  Min kärlek till dig är verkligen massiv för du är mannen i mitt liv.

 • Du, min kära sambo i vått och torrt! Jag vet så väl, att du ibland längtar bort. Vardagen tär,det är alltid nu och här, i en rätt så stressig storstadsatmosfär. Maldiverna har alltid varit ett drömresemål, en plats där vi velat utbringa en bröllops-skål. Men dagar, veckor och år försvinner, undrar om vi någonsin hinner? Kanske kan det bli möjligt nu, säg om du är redo att bli min fru?

 • Mamma, kära mamma.
  Finns det någon finare än du? Stjärnorna tindrar men inte lika starkt som du gör just nu. Önskar att jag kunde ta varje börda du bär på dina axlar, så dina vackra änglavingar kan flaxa. Motgångar kommer och går men min kärlek för dig består. Jag tycker att du förtjänar att koppla av vid ett drömlikt hav, detta är mitt största krav. Jag vill att du ska få känna hur det känns att vara bekymmersfri, Gud vet att du förtjänar det mest för att min mamma är bäst! ♡

 • Jag skulle vilja ägna det här brevet åt min fina storassyster. Hon är en student som tog sin examen i januari efter att ha pluggat i 5,5 år. Hon är min största förebild och jag är så otroligt stolt över henne för att hon följer sina drömmar och nu har klarat av en av de svåraste utbildningarna i Sverige. Hon ska snart ge sig ut i jobblivet och det skulle vara så kul att få överasska henne med detta innan hon börjar. Jag vet att hon längtat efter att få resa länge, men aldrig haft varken tid eller råd.

 • I 8 år har min kärlek till dig aldrig svalnat. Den brinner för fullt! Du har sen dagen vi möttes första gången. Du på din grabb-resa och jag på min tjej-resa alltid vart min bästa vän, mitt största stöd och den snyggaste mannen jag skådat! Du har också kommit till att bli min äkta make och pappa till vår underbara dotter<3 eftersom vi i vår totala feghet aldrig skrev några löften den fina dagen ska du få ett här. Jag lovar att älska dig nu och förevigt. Min fantastiska dalkarl. Och kanske har vi turen på vår sida och får åka på den där bröllopsresan vi aldrig tog oss råd till. Älskar dig<3

 • Jag tittar tillbaka till när vi, två femtonåringar på konfirmationsläger, sakta fördes samman. Och nu står vi här, fem år senare och magen pirrar som aldrig förr. Våra liv har förändrats mycket men vi har utvecklats tillsammans och jag hoppas att vi snart kan bli sambos. Du är så otroligt lugn och omtänksam och vi kompletterar varandra bra. Jag har en del personliga livsmål som handlar om att se världen och upptäcka varje världsdel och dess kultur. Detta är en dröm jag självklart vill dela med dig. Hoppas du känner likadant och vill dela dina drömmar med mig. Jag älskar dig! / Julia

 • Patrik, tio underbara år har vi nu haft tillsammans och vår kärlek har vuxit sig allt starkare med tiden – aldrig hade vi väl då kunnat ana att den kunde växa till det vi har idag! Nu är du också en fantastisk pappa till våra två små underverk! Jag är så obeskrivligt glad att du hjälpte mig att våga ta steget och sätta nytt liv till världen och – den för oss största gåvan – att få uppleva den villkorslösa kärleken till och från sina barn. Du är en förebild med ditt kärleksfulla föräldraskap och ett ovärderligt stöd i detta häftiga och samtidigt så svåra i att vara de bästa föräldrar vi kan tillsammans! Du peppar mig och hjälper mig att växa som människa och att varje dag ta steg i den riktning jag vill såväl som medmänniska som i mitt arbete – och som (förhoppningsvis inom en snar framtid) blivande fru! Jag längtar efter att med stolthet få kalla dig min man… ❤

 • Efter 17 år tillsammans han och jag, kan man tycka att kärleksbrev borde vara en lag. Men det är lätt att hamna i vardagens stress, och istället bara skicka iväg ett mess. Vissa dagar ses vi bara i hallen, men bara man får ihop det i mallen!
  Vad jag i mitt kärleksbrev till min bästa vän och livskamrat skulle vilja framföra, är något som han säkert skulle må bra av att höra. Trots vardagens bekymmer och stress, är du faktiskt den som betyder allra mest. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, och jag axlar gärna all din smärta. I glädje och sorg är du där för mig, finns det något starkare och bättre än det så säg!

 • Det bultar i mitt bröst, tårarna tränger på i ögonvrån. Ditt ansikte, så lent, så oskuldsfullt. Du måste vara det vackraste jag skådat. Viskar att jag älskar dig, precis som jag gjort varje kväll sedan dagen du föddes. Stryker lätt din panna, du är varm. Du ligger där så lugnt och stilla med tunga andetag. In, ut, in, ut. Det rinner ner över min kind, det är glädjetårar. Jag ler och fylls med en obeskrivlig känsla. Jag lämnar rummet i takt med dina andetag. Jag känner villkorslös kärlek. Du är meningen med livet. Älskade barn.

 • Till min kära mamma som alltid funnits där för mig! Du är alltid där för andra och skulle aldrig någonsin klaga. Du lyssnar, sprider värme, kunskap och inspirerar alla i din närhet med din energiska och bubbliga personlighet. Du är som en glad virvelvind och inger nytt hopp och mod när livet känns svårt. Du blir snart pensionär och har knappt varit utanför Sverige. Det skulle betyda allt för mig, och för oss båda, mor och dotter, att få dela en härlig upplevelse utomlands i en härlig miljö, där man bara kan slappna av och får vara sig själv, utan alla krav och måsten som alltid finns på hemmaplan. Jag vill att du, min kära mamma, ska få se mer av världen, för den är så vacker! Jag vill inte att du ska missa något medans vi är här på jorden. Jag vill ha vackra minnen med dig, där du bara får vara den fina person du faktiskt är, och inte behöver jobba på heltid, springa runt på olika ärenden, laga mat, städa, hjälpa vänner med olika saker osv. Du är så värd det! Vi har nyligen gått igenom tuffa utmaningar inom familjen du och jag, som har inneburit mycket sorg. Du är minst sagt värd en paus och ny glädje i livet! Framtiden är ljus och familjen betyder allt.

 • Till Carla:
  Från första dagen du tog mig med storm, du är min virvelvind.
  Ur alla aspekt du är helt perfekt … men det är något du saknar – och det är ett ting …
  Runt ditt finger det fattas en ring.
  Jag tycker vi är ett fulländat par och jag hoppas att du en dag säger “ja”.

 • Jag vill hylla min fina pojkvän johannes. Vi har stått ut med varandra i snart 6 månader och jag har aldrig träffat någon som du innan. När jag såg dig första gången var jag säker på att du var den jag ville spendera resten av mitt liv med, du var den pojkvännen jag alltid drömt om. Jag är inte hel utan dig och jag älskar dig mer än något annat här i livet. Du är en fantastisk människa och jag ser upp till dig med all respekt, du är värd allt som kommer till dig, min fina karl! Jag är utom ord när jag vill förklara vad jag känner för dig men du är allt för mig och jag vill ge dig allt här i världen. Puss din Simone ❤️

 • Jag vill hylla min fina pojkvän johannes. Vi har stått ut med varandra i snart 6 månader och jag har aldrig träffat någon som du innan. När jag såg dig första gången var jag säker på att du var den jag ville spendera resten av mitt liv med, du var den pojkvännen jag alltid drömt om. Jag är inte hel utan dig och jag älskar dig mer än något annat här i livet. Du är en fantastisk människa och jag ser upp till dig med all respekt, du är värd allt som kommer till dig, min fina karl! Jag är utom ord när jag vill förklara vad jag känner för dig men du är allt för mig och jag vill ge dig allt här i världen. Puss❤️

 • Hur kan jag förklara det oförklarliga? Hur ska jag kunna förklara min kärlek?
  Du är den som får mig att skratta när allt är svart. Du är den som pushar mig att fortsätta mot mina mål.
  Du är den som håller mig lugn när det är som stormigast.
  Du är den som ser mina bästa sidor men älskar mig som mest under mina värsta.
  Du vet mina djupaste hemligheter och bevarar dem i ditt hjärta.
  Du är min bästa vän, älskare och trygghet och jag skulle gå genom eld för dig.
  Vi har kämpat oss igenom sjukdomar, avstånd och tuffa tider. Vi har växt oss starkare tillsammans och varje sekund växer min kärlek till dig djupare och starkare.
  Tack för att du finns min älskade, tack för att du kom in i mitt liv. Du är min bättre hälft och utan dig haltar jag.
  Min kärlek till dig är oförklarlig och oändlig, jag har älskat dig sen första gången jag såg dig och kommer älska dig varje dag, varje minut och varje sekund i resten av våra liv.

 • Till min bästa vän Yasemin Asker

  All kärlek som gått mig förlorad under mina snart 30 år har kompenserats tusenfalt genom vår vänskap. Du som alltid funnits där för mig i stunder då livet saknat mening och hjälpt mig resa mig upp fler gånger än jag kan räkna. Utan dig saknar dagen ljus och natten stjärnor, utan dig är mitt hjärta brustet och leendet når inte mina läppar. Du är en på miljonen och jag är stolt över att kalla dig min bästa vän. Min kärlek till dig är mer oändlig än alla sandkorn på Maldivernas stränder. Fagrare än alla tusentals fiskar. Livligare än djungelns alla ljud. Du är min andra hälft och jag vill skänka dig världen. Dock som du vet saknar jag lönen att göra det, sjuksköterskor är ju inte direkt överbetalda som du vet, men mina ord kanske väcker värme i andras hjärtan så som du väcker värme i mitt och min önskan kanske ändå blir uppfylld. Du förtjänar det bästa livet har att erbjuda och jag värdesätter varje minut jag får spendera med dig. All min kärlek till den bästa människan i världen.

 • Du är den finaste människan jag någonsin mött och enda sedan första dagen har jag älskat dig. När du tog min hand tog du första steget och då kysste jag dig. Vår kärlek är obeskrivlig och jag är så glad över att du friat till mig. Min förlovningsring blänker så fint på mitt finger och jag vill verkligen dela mitt liv med dig. 18 år har jag levt och 15 av dem utan dig, resten utav mitt liv ska vi tillbringa tillsammans. Du är så underbar jag älskar dig över allt annat min skatt. Tack för att du gör mitt liv så underbart!

 • Min älskade!
  Jag kommer aldrig bära ditt barn, men du älskar mina som de vore dina egna. Det är det finaste du kan göra för mej, att älska dem och ta hand om dem. Du bär oss alla, tar hand om oss och älskar oss förbehållslöst. För detta älskar vi dej, tar hand om dej och bär dej. Vi har varit igenom mycekt, men vår relation är stark och nu är det äntligen vår tur att knyta kärlekens band. Med endast våra barn som vittnen ska vi äntligen bli äkta makar. Det tog några år, men nu och för alltid är det vi!
  Älskar dej högt och innerligt.
  Din M

 • Till min älskade flickvän,
  Din kärlek tog mig med storm! En storm där solen alltid tittat fram och skapat regnbågar av kärlek! Med dig har jag vågat tänja på gränserna jag tidigare satt upp. Med dig har jag funnit mig själv. Med dig vill jag skapa en familj. Med dig vill jag spendera resten av livet! Tack för att du har sagt ja till att gifta dig med mig!

 • Pappa.
  Varje dag så hjälper du mig till skolan, du väcker mig, du hjälper mig att bli klar för skolan och kör mig till skolan.
  Du vet att det är mina diagnoser och att jag inte kan sova som gör det, men de tacksamheten jag har mot dig är enorm.
  Jag vet inte vad jag skulle kunna ge dig för att tacka dig.
  Utan dig skulle jag inte kommit till skolan.
  Utan dig så skulle jag inte vetat att jag hade ADHD eller Asperger.
  Men nu vet jag det och jag är i skolan, en av de bästa plasterna i världen där jag kan lära mig.
  Utan dig så skulle jag inte fått lära mig mer inom historia, geografi, samhällskunskap och religon.
  Mina favoritämnen och tack vare dig så får jag den chansen, en chans som betyder allt för mig.
  Men du hjälper mig varje dag och ger mig kärlek och stöttar mig och säger till skolan när de gör fel.
  Och jag har sagt det innan och säger det igen, tack pappa!
  Tack för allt, du hjälper mig varje dag och jag ska försöka att hjälpa dig när du behöver det.
  När du är gammal så lovar jag att hjälpa dig varje dag, som du har gjort för mig.
  Så som man gör för varandra i en familj för att man älskar varandra.
  En kärlek som är starkare än allt!

 • Älskade Niklas,
  Jag drog vinstlotten och hittade mannen i mitt liv, att få tillbringa min vardag med någon som får mig att börja leva istället för att överleva är att vinna högsta vinsten! Jag hoppas vi får uppleva mycket tillsammans och att vi får hundra år tillsammans! Du är bäst älskling, glöm aldrig det!

 • Till en underbar människa.
  Jag vet att vi inte känt varandra så länge men när jag är med dig känns allt rätt. Vi började våran resa ihop när jag mötte dig utomlands och efter det har vi sett en gång till. Jag önskar jag vinner denna resa så vi kan tillbringa mer tid tillsammans då vi är i samma kontinent, samma land och i varandras famn.

 • På Maldiverna, mamma, jag vill dig hylla,
  eftersom du i december 60 kommer fylla,
  Du är för alltid min hjälte i vått och torrt,
  och Maldiverna borde vi ju se innan det i havet försvinner bort,
  låt mig få ta med dig på ett kul äventyr,
  som tack vare Turkish Airlines och Flygresor inte blir så dyr!

 • To the meaning of my life…my husband
  Since the day I met you my life became brighter, full of laughter, energy and adventures. We are two troubled people with parallel paths in life that met at the right moment in time.
  You gave meaning to all my efforts, all the fights I needed to win. You are the reason I wake up happy every morning and willing to face everything life has to offer. I could never imagine that real happiness exists in the shape of unconditional love.
  Thank you for being part of my life and completing me in every way!

 • Mitt livs kärlek! Jag kommer aldrig finna ord värda nog att beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är så mycket mer än jag någonsin kunnat våga drömma om och jag är evigt tacksam för att du finns vid min sida. Du lyfter mig, stöttar mig, tror på mig och visar mig allt det vackra i världen och jag hoppas innerligt att jag lyckas visa dig allt det vackra jag kan erbjuda. En resa till ett av de vackraste ställena på jorden med dig skulle bli ytterligare ett minne för oss att dela på äldre dar. Älskar dig!

 • Till min älskade min bästa vän och själfrände, din kärlek och tro har räddar mitten liv, under 30 års tis har jag bärt på en mörk och djup hemlighet som kvävt mig och gjort mig kall, du kom in i mitt liv som en ängel från ovan, du såg mig bakon den mörka kalla väggen du såg mig, undrer en lång tid har jag strävat och kämpar med allt hela mitt liv har satts på spel om och om igen du visar mig att de funns en vägydu ger mig din hand och lyfter upp mig du hjälpte mig ur döden och fick mig att ha ett liv, inte leva utan leva med ett liv, du utstrålar och skänker mig kärlek och trygghet i livet. Du ger mig alltid ett leende och säger att de blir bra igen dina ord och sina blickar gör mer än någon kan tänka sig du har visat mig att jag kan bli älskad och ja är värd något att jag finns här på jorden för att glädja du ger mig kraft och styrka till att klara allt utan dig mitt hjärta hade jag inte levt idag utan dig vore jag inget ett tomt skal utan hopp du är solen i mitt liv å styrkan dig vid min sida och jag klarar allt jag älskar dig idag imorgon och för alltid jag och du ett oss ett liv en styrka en kraft :-* puss din A

 • En dag var du liten och redan snart är 15 år.
  Det är dagar precis som denna. Som förgyller våran vår.
  När du är ledsen och kanske gråter. Tänk då så här.
  Att runt dig tätt omkring. Finns det många som håller kär.
  Något du måste veta. Likt en beskyddande lurvig varg.
  Det är av kärlek och att jag bryr mig. Som ibland gör mig så arg.
  Prinsessan och jag var draken. Minns du leken vi gjort ibland.
  Nu har mycket blivit pinsamt. Och jag får inte hålla hand.
  Är så stolt för den du blivit, att få vara i ditt liv.
  Att du kämpar med allt i skolan och visar vilket driv.

 • Min älskade skatt!
  Vi har det fantastiskt både dag och natt.
  Men min hud är dock som en blek bulldeg och som du ofta påpekar är jag alltid gött seg.
  Du å andra sidan är alltid brun som en Pollykula! Jag matchar bara din fotsula…
  Du älskar mig, det vet jag mycket väl. (Till och med nu när jag ser ut som en strandad säl)
  Jag vet dock att solen alltid kommer vara min största konkurrent, det har du gjort vida känt.
  Jag älskar dig till rymdens slut och lite till
  och varje gång jag ser dig står tiden still.
  Så låt oss rymma från alla måsten och krav, bara hänga ihop på stranden vid ett oändligt hav.

  För alltid din,
  För alltid min,
  För alltid vi <3

 • om du vågar känna,
  Känn då få för mig.

  Om du vågar drömma,
  Låt mig leva i dom.

  Om du vågar tro,
  Tro på dig själv.

  —————————–
  Att älska dig är inte svårt
  Inget har varit lättare

  Till min kärlek

 • Two word only ( love this mean Turkish Airline)
  I was in Turkia with my Love and I recommend this country to everyone.
  Maldive also nice and hoppas go there together with my life
  Love you

 • Amanda min goding, du är så unik.
  Du förgyller min vardag, du gör den färgrik.
  Vad vore ett liv utan dig och din ro?
  Ja vem skulle jag vara, without you?
  Lika som solen skiner och glittrar,
  gör mitt hjärta när vi tillsammans fnittrar.
  Du är en hjälte, du är så stark.
  Snart vi tillsammans ska upptäcka ny mark.
  Maldiverna, Maldiverna, se upp här kommer vi.
  När vi tillsammans i vattnet oss kasta, med högt och härligt skri.

  Till min bestie Amanda Hallström. <3

 • Inte idag utan på allahjärtansdag blev det du och jag. Radarpar lik ingen annan har. Bröllop,dop, begravning där vi var på två och inte fler än så. Hoppas vi kan gå och stå för nu är det så att rå om varann. I ett paradis utan snö och is. Jag är inte din brud eller fru men jag får vara glad så länge jag är din flickvän. Inget hen eller sen.
  Med kärlek lina

 • Till min bästa vän och partner!

  Varje dag överöser du mig med omtänksamhet och kärlek, vi skrattar, gråter, skvallrar, kramas och har det bra tillsammans, så vill jag ha det för resten av livet. Du är min klippa i livets storm.

 • Sofia min blivande fru! Vi är bara 26 men den 18e juni är det jag och du.
  Jag tror alltid du är min spegelbild, för när jag ler så ler du alltid tillbaks.
  Vi är lika på många sätt och jag tror det är därför vi umgås så lätt.
  Ändå finns du där när jag är nere, lyfter mig som bara du kan.
  Vardagar kommer och går men jag vill göra allt med dig om jag får.
  Låt oss för alltid älska varann, kanske blir en smekmånad på Maldiverna sann.

 • zahrita det finns inget att jämföra dig med du är den finaste mina ögon Har set. Finns ingen stjärna som lyser jämför med dig, det jag känner för dig är mycket speciellt och hänt mig. Efter ha lärt känna dig finns inget viktigare för mig. Inan jag lärde känna dig visste jag inte vad kärlek vad. Kärleken är det mest underbara i mitt hjärta reflekterat i sitt centrum.
  Älskar dig min Zahra

 • Vi var som handen i handsken, det märkte jag på en gång. För vi skrattade åt samma saker, vi gillade samma humor och allt vi gjorde, gjorde vi tillsammans . Jag minns när jag för första gången grät i din närhet och hur du omfamnade mig så tröstande, det visade på att du ville vara där för mig och med mig. Det behövdes inga ord, vi förstod varandra ändå och det visar på hur starka våra känslor och hur vår kärlek är till varandra.

 • Jag skulle vilja överraska min man med en mkt försenad bröllopsresa. Vi firar 40 år som gifta i år. Då hade vi ingen möjlighet att göra en bröllopsresa. Maldiverna låter gudomligt.

 • Det här kärleksbrevet är till mig själv:
  Kära Elena, nu kan du äntligen leva din dröm: att åka till Maldiverna! Den här resan skulle du vilja ha i födelsedagspresent , det har varit din dröm i flera år nu. Men du har aldrig varit särskild bra på att prioritera dig själv: kanske dags att börja nu? För nu vet jag att det här är DIN resa, nu är det dags att DU står högst upp på listan kära Elena! Och för att du är alltid så omtänksam och tänker på andra, så vet jag att du skulle vilja resa dit med din älskade man!
  Stor kram och trevlig resa!

 • Älskade Lennart, min make och vän.
  I över trettio år har vi varit gifta och det är en ynnest att få ha det så fint som vi har det nu.
  Du är en underbar man för mig och trots alla dessa år sätter du mig fortfarande i första rum, i vått och i torrt.
  Tre underbart fina barn har vi skapat tillsammans och att se dig vara så mån om dem värmer alltid mitt hjärta innerligt.
  Jag tackar dig innerligt för att få ha den äran att vara din livskamrat, ditt livsval.
  Jag älskar dig.
  Din Christina

 • Mi amor!
  The distance between Mexico and Sweden sometimes equals the distance between the earth and the moon. We strive with our daily chores to get money so we can meet. Sometimes those moments can be far between.
  But what if I tell you that someone has chosen to share some love and support? Support for us to take a journey to another distant place where we can focus only on love?
  How about you and me going to Turkey?
  I love you!

 • Min kära man! Att åldras tillsammans och stå vid varandra, är vi vana. Vi är även vana vid att finnas till varandra. Vi tänker samma och läser varandras tankar . Vi vet vad den andre vill utan att fråga. Ibland går vi varandra lite på nerverna. Ja det händer då och då! Kanske tar VI allt för givet?! MEN, från DEN TID då vi träffades tills idag , så ser jag mer och tänker mer på allt vi har och det blir bara tydligare hur glad jag är för att jag delar mitt liv med den bästa manen jag någonsin har träffat. Du fortfarande fascinerar mig och inspirerar mig! Ditt inflytande gör mig till en bättre kvinna. Du är föremål för min önskan och den främsta orsaken att jag existerar. Jag älskar dig!

 • Til min kommende hustru, Emelie. I torsdags sagde du ja til vores liv sammen. Egentlig gjorde du det allerede da du tog chancen og flyttede til København hos mig, med alle de bekymringer og udfordringer det medfører at flytte fra sin familie og venner, for at satse på kærlighed. Og tænk sig en sur og bekymret mand jeg ville være uden dig. Sammen skal vi erobre verden, én dag af gangen.

 • Till min man Kristoffer

  Du och jag min älskade man, nu efter 11 år har vi gift oss med varran’. Tänk dig oss hand hand på Maldivernas strand. Vi skulle tillsammans kärleken hylla och vår framtid med ljuva minnen fylla.

 • Älskade Mikael❤️Jag vill bara berätta för dig hur mycket du betyder för mig! Du är ju inte bara min man,du är även min allra bäste vän som oftast både stöttar och följer mig i mina galna idéer
  och påhitt men även den lyssnar och som torkar mina tårar när livet tar emot!
  Dessutom kan du efter alla dessa år, fortfarande få mitt hjärta att sjunga, knäna att darra och min själ att längta efter dig❤️ Din Carina

 • Johan. Det kan inte alltid va lätt att stå ut med mig… ;) men om du bara visste hur tacksam jag är över att varje morgon få vakna bredvid just dig. Få människor har ett lika stort hjärta som du min underbara. Du om någon förtjänar att ha det bäst, att få bara vara. Mest av allt skulle jag vilja ge dig det här. Som ett enormt tack för att du är den du är! Du förtjänar allt och mycket mer, varje dag jag älskar dig mer och mer.

 • 1983 ett år att minnas.Då träffade jag en tjej som senare skulle bli min fru och föda mina två under bara barn.Sen dess har vi varit oskiljaktiga och varit med om både glädje och sorg och rest mycket men aldrig kommit till maldiverna som vi alltid drömt om.Skulle vara kul att få ge min under bara fru en sån käleks gåva.

 • Älskade Noel!
  I maj blir du tio år och då får du och jag ett särskilt tillfälle i livet. Förmodligen det enda då vi två, bara du och jag, lämnar din mamma, din pappa, dina syskon och ger oss iväg. Mot äventyret, som en resa alltid är. Du och jag kan uppleva tillsammans, för på resor finns inga åldrar, där har sagan blivit levande och ännu bättre än Zombies som vi läste i somras när du hälsade på mig – din mormor, som nu med en trollspösvisch vill ta sitt älskade barnbarn till äventyrens ö.

 • Baby you might not have the moon , the sun and the stars to give to me on special day like this , but one thing I know for is that you have your love to give me , just know on a special day like this that ” I LOVE U ALWAYS ” happy aniversary❤️

 • Till min tinderdejt som nu betyder så mycket mer.
  Jag vill berätta för dig hur modigt det var av dig att fråga om vi skulle åka på semester tillsammans efter att ha känt varandra i endast sex veckor. Jag vill berätta för dig hur modig jag tyckte att du var när du berättade om din tidigare utbrändhet. Jag vill berätta för dig att jag är kär i dig men jag vågar inte det ännu. Men i söndags gav du mig hintar om att jag är din tjej, på riktigt, jag somnade med ett leende på läpparna den kvällen. Jag hoppas att jag blir lika modig som du snart. <3

 • Till min underbara mamma
  Du har gett mig mod och lart mig allt pa denna jord. Du e min starkaste forebild I livet. I regn och solsken har du varit vid min sida. Du tror alltid pa mig och peppar I alla situationer. Du har lyft berg och inspierat manga personer. En super hjaltinna med hjarta AV guld. Om varlden vore som du skulle det vara himmelrike I varldsklass. Tack for sadana som du existerar.

 • Till min finaste Robert
  Skriver en dikt om hur det är att leva vi två, med hopp om att en resa till Maldiverna vi få.
  Med en kärlek som vår, stark som ett berg, kan Turkish nu hjälpa oss få lite färg.
  Tänk vad underbart att få sitta på en kritvit strand, med dig vid min sida och en parplydrink i min hand,
  Att se när solens strålar över havet sig sänker och det bara är på dig jag tänker.
  Ett liv med dig blir aldrig trist, trots att studentlivet gjort pengar en brist.
  Jag vill till denna man ge allt och ännu mer, så snälla Turkish nu vädjar jag till er,
  Hjälp mig få denna dröm att bli verklighet, så vi kan skapa minnen som kommer vara i en evighet.
  Ingen har förut fått mig att falla, en kärlek så djup jag nu önskar åt alla <3

 • Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte, det är frågan. Men aldrig har jag varit mer säker än nu att du är den jag vill leva resten av mitt liv med. Att bli gamla å gaggiga. Att sitta tillsammans i soffan å spela Bingolotto å klaga på att grannen spelar för hög musik. Att traska runt i parken med varsin rullator och hörapparat. Att lägga sig och vakna upp varje morgon till ditt ansikte, hur skrynkligt det än må bli. Det är det som får mig vilja spendera varenda minut, varenda sekund på denna jord med dig min älskade. Älskar dig!

 • Axel, min stora kärlek och vän
  jag älskar dig lika mycket än
  Som när jag först lärde känna dig i Mollösund
  och jag kände att detta skulle bli en bra grund
  För en lång och underbar sommarromans
  som gått över till ett förhållande så fint som jag inte trodde fanns
  Du gör mig lyckligare för varje dag som går
  jag vill spendera alla mina kommande dagar med dig om jag får
  Jag vill leva lycklig med dig hela livet
  och att ta med just dig till Maldiverna var givet! <3

 • Jag vill till fjärran land fara
  Min kille vill bara med sin snöskoter vara

  Kanske om resan gratis är
  Han även mig kan hålla kär?

  Tillsammans på sandtäckta stränder
  Upptäcker vi varandra lite i sänder

 • Som särbo är stunderna korta och få.
  Tänk om man vann en resa ändå.
  Till Maldiverna bara vi två.
  Drömsemester svår att slå.
  Där skiner solen och himlen är blå.
  Hemma är tillvaron kall och grå.
  Riskerna för gräl är nog små
  vid vistelse i paradisisk vrå.
  Christer, du är mannen jag väntat på,
  utan dig vill jag inte gå.
  Jag älskar dig SÅÅ!

 • Till min fina sambo Filip ,

  Jag älskar dig Filip . Du är hela min värld. Utan dig skulle jag rasa ihop. Du är den som gör mig glad när min sjukdom biter sig fast i mig, du är den som får mig att känna mig som den vackraste kvinnan på jorden.
  Det är inte ditt fel att du inte vet om allt som pågår inom mig, för jag visar det inte alltid. Vart skulle jag vara idag utan dig. Kan inte vara nog tacksam över att du dök upp i mitt liv för 3 år sen och vill för alltid vara med dig.
  Vill hylla min kärlek till dig och ta med dig på en romantisk resa till en av dina resemål.

 • Till min älskade fästman,
  Jag älskar dig till månen och tillbaka, tänk att vi träffades för tre år sedan på gymmet?!
  Jag såg dig, sa hej och fick det vackraste leendet till svar. Sen att du stod på trappmaskinen och svettade en pöl på golvet det märkte jag knappt;)
  Nej du älskling du är den underbaraste jag vet och du får mig att skratta vareviga dag och jag vill resa jorden runt med dig! PUSS

 • En babe, kärleken men viktigast av allt; min allra bästa vän.
  Stunderna när jag är ledsen lyckas du få mig glad igen. Jag vet faktiskt inte hur du gör, men du lyckas varje gång.
  Alla gånger du lägger din tid till att lyssnar på mig och ge mig råd.
  När du säger eller gör saker som du vet gör mig glad, även om du inte behöver.
  Du känner mig redan men du vill bara lära känna mig mer, du slutar aldrig överraska och du ger inte upp.

  Marcus, jag älskar dig.
  Jag ger dig 5 röda rosor tillbaka som betyder jag gör allt för dig!

 • Kan man skriva såhär? och jag förväntar mig varken “vinst” eller publikation av det hela, för Er skull. Men jag har alltid varit så “hooked” när det gäller Er, tyvärr gick det sådär, senast, bäde gällande telefon och chatt, när jag skulle boka resa, så “tyvärr” bokade jag bl a, med hotels,com och därför och p g a, Människan jag pratade med, sänder jag, All Kärlek, till Honom.
  “Sorry”, men det var ungefär, SÅ, jag blev bemött hos Er och det är ju åxå, “kanske” Kärlek! på sätt och vis. För, för mig, är det Kärlek mellan Människor, “som gäller”, att man hjälper varandra och inte bara, “agerar” via cyber, eller pengar, men jag har kanske fel och det är också okej.

 • Lin du är min enda dotter ,enda kompis , kanske snart ska simma i havet och leka med goldig sand , allt är moiligt nu eller sen ,med tur eller med talamod , stoppar inte drömma .

 • Älskling, kanske ödet har vingar. Det var vingar som förde oss samman. Hjärtslag fann medvind och avstånd försvann. Du håller mig kvar uppe i det blå även om vardagen tycks grå. Min kärlek till dig är en ocean. Vart ska vi näst, kanske till en ö?

 • Till D,
  Du kom in i mitt liv en ljummen kväll i september. Du var mystisk, stilig och rolig.
  Du fångade mitt hjärta när vi sågs för första gången och jag visste att jag inte ville släppa dig.
  Du började sakta få mig att känna mig uppskattad och vacker.
  Du blev plöstligt en del av mitt liv varje kväll i veckan.
  Du ville inte vara ifrån mig och jag ville inte vara ifrån dig.
  Du föreslog en resa tillsammans så vi kunde spendera tid bara du och jag.
  Du sa att du ville vara min pojkvän.
  Du sa att du ville ha mig som din flickvän.
  Du sa att du älskade mig.
  Du blev en självklart del av min vardag.
  Du träffade min familj och mina kompisar och alla gillade dig.
  Du introducerade mig till ditt liv och jag trivdes.
  Du visade mig din bakgrund och din uppväkt.
  Du ställde upp för mig och tog hand om mig.
  Du insåg på vägen att allt gick snabbt och intensivt.
  Du tvekade på oss men jag tvekade aldrig.
  Du blev osäker på din framtid med mig men min framtid med dig lever kvar.
  Du ville få tid utan mig för att tänka igenom saker samtidigt som jag ville få mer tid med dig.
  Du visste inte att jag skrev ett kärleksbrev till dig samtidigt som jag hoppades resa bort med dig.
  Du är osäker på mig men jag är så kär i dig.
  Du och jag kanske reser tillsammans och hittar tillbaka till denna kärlek vi båda fann en ljummen kväll i september.
  Du förstår inte hur mycket jag älskar dig och det vill jag visa för dig.

 • Älskade vän, är så glad att få ha dig i mitt liv. Du är har en fantastik personlighet och är så bra på alla sätt. Är stolt att få vara din vapendragare, vi har hittat på så mycket kul. Vi har redan massa minnen, och vi har många kvar att skapa. Äventyr ligger framför oss, så låt oss fortsätta, mot oändligheten och vidare.

 • Min dyrbaraste, min fästman! Du kom in i mitt liv 2011 när vi var så små. Idag är vi förlovade och har tagit livets största steg, 17 december 2016 gifter vi oss och vi blir ett. Efter bröllopet kan vi första gången efter alla dessa år resa tillsammans. Jag vill verkligen resa till en romantisk bröllopsresa med dig för att få ihop flera fina minnen. Min blivande man jag älskar dig otroligt mycket. Tack för att du finns för mig.

  Massa kärlek från din älskling!..

 • Du är min styrka i varje nöd. Du är mitt ljus i varje mörker. Du är min vind i varje stiltje. Du förtjänar enbart det bästa som livet har att erbjuda. För dig, skulle jag gör allt tusen gånger om. Min själsfrände, min vapendragare, min allra bästa vän.

 • To my dear and secret love,

  Love is something really amazing and powerful: you can’t control it and it always surprises you.
  And you, my best friend, who I always shared my fears, wishes and dreams suddenly became one of the most important persons of my life. My love. The one who I want to keep sharing my days and nights and the rest of my life.
  This travel can be the beginning of a life long journey for both of us – from Sweden to Paradise.
  Would you join me?

  <3

 • Till min älskade pojkvän.
  Jag trodde aldrig att man kunde älska mer än vad jag älskar dig men när jag såg våran dotter i magen så växte mitt hjärta ytterligare. Jag förstod inte hur det gick till men jag älskade även dig ännu mer när jag insåg att vi faktiskt skulle få ett barn tillsammans!
  När vi sedan förlorade henne kändes det som att hela mitt hjärta gick i bitar. Hur skulle jag överleva detta?
  Att ha dig vid min sida och gå igenom våran sorg tillsammans gör mig överväldigad, min kärlek till dig vet tydligen inga gränser och kommer alltid att öka ju längre tiden går, det vet jag nu!
  Jag älskar dig av nästan hela mitt hjärta, en del tillhör vår lilla ängel! Du är min kärlek, min bästa vän och vi är helt enkelt bäst tillsammans! Puss

 • Min finaste pappa du betyder allt för mig. I alla år har du funnits där för mig. Du gör allt för mig och ställer alltid upp. Tänk alla gånger när jag var yngre.När jag var ute och dansade med mina vänner. Du åkte flera mil mitt i natten för att hämta mig. Du är en underbar att resa med. Vi har gjort många fina resor ihop. Du fyllde 80 år i December. Man vet att tiden man har kvar ihop minskar. Det gör ont när man tänker på det. Du har alltid velat åka till Maldiverna . Jag hoppas på att vi får göra den resan ihop. Jag älskar dig kramar ifrån din dotter.

 • Min fru! Nu åtskilda av en diktatur och 12 timmars flyg hamnar vi igen på var sin sida av jorden. Plötslig akut dålig ekonomi gör att vår familj splittrats och att vi inte setts på länge.
  Men varje steg jag tar är du ändå här och med mig. Varje dag jag kämpar på jobbet för andra människor sitter du viskande på min axel. Den innerliga kärleken till dig är så stark att den ej knäcks av avståndet oss emellan eller hur många “likes” andra visar upp, eller fina bilder på familjer på face book. Den lever sitt eget liv inne i mig, ger mig och oss kraft att kämpa en stund till, med mottot att en dag ses vi igen. Jag vill gärna bjuda dig hit till Sverige i år och en andra smekmånad på Maldiverna.

 • Tänk om jag kunde vinna
  att få resa till Maldiverna med min älskade kvinna
  då skall jag be dig att bli min fru
  kramas , gosas och ha lite ‘kuckeliku
  för om du går i jeans eller i siden
  så älskar jag dig hela tiden.

 • Åååh vilken härlig tävling! Denna underbara resa till vackra Maldiverna skulle jag ta med min man Ilyas, sedan 2011 har vi inte varit tillsammans någonstans på längre resor! Han skulle vara så värd denna resa med mig,2009 flyttade från varma och soliga Turkiet/Alanya till mig, vart vi befinner oss ännu, lilla snöiga Övertorneå låååångt uppe i Norra Norrland, där solen lyst med sin frånvaro sedan November i stort sett! vi skulle behöva tanka lite extra D-vitaminer och energi och bara njuta av varandra!
  Han är min klippa som stöttar mig i vårt och torrt, även fast vi har helt olika bakgrunder, uppväxter, kulturer och religioner! Ilyas är min man och pappa till våran underbara Ata! <3

 • Älskling – Du är frisk nu, helvetet är över.
  Din kropp är helad men själen behöver ännu vård.
  En resa till en sagoö kan läka och få dig känna dig levande igen.
  Jag vill ta dig dit.

 • Till Daniel.
  Tack för att du alltid finns vid min sida och för att du alltid får mig att känna mig värdefull. Tack för att du tar dig tid att lyssna, prata, hålla om mig och hjälpa mig när livet är tungt. Tack för du får mig att skratta, gråta, drömma, våga och vilja leva livet fullt ut. Tack för att du får mig att vilja göra bättre, kämpa hårdare, engagera mig och framförallt, älska mer. Du förtjänar det bästa av allt och jag hoppas att vi tillsammans kan leva ett liv fullt av kärlek, skratt och äventyr tills våra absolut sista dagar. Jag stannar med dig för alltid ❤️

 • Det är inte alla förunnat att fortfarande efter snart 37 år tillsammans känna att kärleken är starkare än någonsin, men så är det för oss! Hur kan man nånsin säga med de rätta orden hur mycket du min älskade man Anders faktiskt betyder för mig? Vi har tagit oss igenom både med o motgång, resultatet blev 5 (nu vuxna) fantastiska barn som i sin tur gett oss hittills 6 lika underbara barnbarn( o 2 till ska det bli i sommar). Jag är lika lycklig varje kväll då jag får somna vid din sida och varje morgon då vi vaknar tillsammans. Skulle inte vilja vara utan dej för en sekund,kan faktiskt inte ens föreställa mej hur det skulle vara ens! Skulle inte finnas en finare kärleksgåva till dej än att få åka till Maldiverna där det bara skulle vara du och jag. En resa som man bara kan drömma om annars med de där vykortsvackra vita stränderna som gjorda för långa promenader hand i hand, det turkosblå kristallklara vattnet där vi skulle svalka oss o kanske ta en snorklingstur som jag vet att du älskar. Att få sitta tillsammans o se solen gå ner över havet på kvällarna. Den fantastiska upplevelsen vill jag ge till dej min älskade man!

 • Detta är ett kärleksbrev till den människa som alltid ställt upp för mig i vått och torrt. Den människa som alltid älskat mig. Den människa som funnits vid min sida hela mitt liv. Den människa som gillar att skämma bort mig, som jag nu själv vill skämma bort. Till världens bästa mormor som jag vill åka hela jorden runt med!

 • I år har du varit min man i 25 år och du är den viktigaste personen i mitt liv. Vi har två fantastiska döttrar som nu är vuxna. Du hjälper mig varje dag med allt som hör hemmet till, diskar, städar tvättar och stryker. Med min ledgångsreumatism hade jag aldrig klarat vardagen utan dig. Det finns ingen som betyder så mycket för mig som du. Tänk om vi kunde åka till Maldiverna på vår bröllopsdag, det hade varit underbart. Älskar dig <3

 • Min bästa vän och min kära make jag vill Dig stort hylla,
  nu när Du 45 år fylla. Jag trodde aldrig jag Dig skulle hitta, men Du sökte en seglarvän i tidningen och jag där lyckligtvis titta. Som i sagornas värd jag en bästis och käraste fann, då vi varandra för 10 år sedan snabbt vann. Du är så lugn och snygg, du gör mig trygg. Vi delar så mycket och vi ofta har samma tycke. Det räcker att jag på Dig tänka, jag mina tankar till Dig länka. Jag är så stolt när jag bredvid Dig stå, tänk vad vi tillsammans i livet uppnå. Ja, kärleken är livets gåva, vi båda lyckligt tillsammans om natten sova. Två småbarn vi äntligen har, mycket tid de från oss tar. Vi älskar våra små stort men en kärleksresa med Turkish Airlines till Maldiverna vore hjärtligen flott, vi på tu man hand må gott. Jag skulle stolt på Dig se och tillsammans vi på resan stort le. Avslutningsvis, Du är väldens snällaste, vi kan prata om allt och Du bemöter alla människor så fint. Du är min stora förebild, jag älskar Dig så.

 • Min älskling Anders, vi pratar alltid om att resa iväg tillsammans och det är en dröm jag vill kunna uppfylla. Jag vill upptäcka världen med dig och vakna varje morgon vid din sida. Under våra år tillsammans har du varit min klippa, mitt allt, och jag kan inte tänka mig ett liv där du inte finns. Det finns ingen som förstår mig som du gör, både det bra och det dåliga och jag tackar dig för att du står vid mig även när jag är som värst. Jag önskar att jag kunde återgälda dig allt du ger mig, trots att du säger att min kärlek är allt du vill ha. Jag lovar dig att en dag ska vi resa bort tillsammans, se soluppgången tillsammans på en strand någonstans.

 • Kära Kanee, min underbara man. Att få tackla vardagen med dig är det bästa jag vet, 8 år med dig iår. Vad vore bättre än att fira med en resa till våran drömdestination? Jag älskar dig så mycket och jag kan knappt bärga mig för vad framtiden har att erbjuda!

  Din Lansha

 • Älskade dotter Irma. När jag fick beskedet cancer för tredje gången så tvekade du inte att flytta hem till mig. Din kärlek och omsorg har gjort mig stark och hel igen. Nu när mamma(jag) mår bra så är det dags för dig att flytta till eget igen. Att få göra denna resa tillsammans vore helt underbart, att få skratta, njuta och må bra i solen vore ett härligt avslut på våran/min “resa”. Älskar dig mest av ALLT!/Mamma

 • Till min drömkille.
  Från ingenstans stod du där utanför hotellet när jag var på min livs resa.
  Jag hade kunnat skriva något klyschigt om att jag skulle kunna dö för dig , men det tänker jag inte för dem tankarna vill jag inte ens tänka då vi har så mycket drömmar kvar att uppleva. Jag vill dock skriva att det finns ingen som drar fram det goda i mig som du , det finns ingen som får mig skratta som du. Du är den mest unika människan jag träffat. Distansen som är 50 mil från varandra tar kål på mig då jag önskar att få somna i just dina trygga armar varje kväll. Så därför hoppas jag verkligen att vi kan få uppleva Maldiverna tillsammans och få njuta av att bara vara med varandra. Puss från din Emma .

 • På Maldiverna, mamma, jag vill dig hylla,
  eftersom du i december 60 kommer fylla,
  Du är för alltid min hjälte i vått och torrt,
  och Maldiverna borde vi ju se innan det i havet försvinner bort,
  låt mig få ta med dig på ett kul äventyr,
  som tack vare Turkish Airlines och Flygstolen inte blir så dyr!

 • Till min Sebastian
  Att finna en plats. En plats som har en frisk vind, en vy utöver horisonten, en strålande sol och en känsla av hopp. Att finna en sådan plats utan att veta att det var det man sökte. Frihet som ger känslan att bröstet och revbenen inte kan hålla inne hjärtats svällande lycka. Frihet där rädslan bara är ett dunkelt minne från en annan tid, en annan plats. En frihamn där vi kan växa. Att uppleva kärlek som gör en vapenlös är sällsynt. En som river murar av rädsla och blåser bort gamla förmultnande sorger. Ren luft att andas. Du skapade dig en helt egen plats i mitt hjärta. En rinnande bäck som fyller mig med en okänd känsla. En paradoxal kollision av elektrisk iver och ett milt och mjukt lugn. Att äntligen få träffa dig efter år av saknad jag inte kände till att jag hade. Att i ditt leende veta att jag hittat hem, att i dina ögon veta att vi har en framtid.

 • Jag är alltid uppkopplad till dig – i mitt medvetande och i varje cell i min kropp. Varje gång du spelar sprider sig vibrationerna från dina trummor genom tid och rum och ger resonans både i min kropp och i min själ. När jag lägger mig för att sova ser jag ditt ansikte och din kropp för min inre syn och när jag vaknar kan jag känna din hud röra vid min.
  Din kärlek ropade efter mig hela vägen från Afrika till Sverige långt innan vi möttes och jag lyssnade väldigt noga på alla signaler jag kunde uppfatta…!
  Men jag förstod inte vad det var jag hörde – jag förstod bara att det var viktigt och att jag ‘måste’ följa rösten. När jag till sist mötte dina ögon långt bort i världen förstod jag direkt vad det handlade om och jag tvekade aldrig.
  Just nu är mitt liv uppochnedvänt och ingenting är lätt – men jag kan inte vänta.
  Livet kallar på mig och det finns bara ett alternativ: att svara an!
  Efter 63 år fann jag dig till slut – mitt hjärtas ljus och glädje. Du är min kärlek och min “missing part” i livet. Du är mitt äventyr, du är målet för min längtan och svaret på mina drömmar.
  Jag är tacksam och jag älskar dig.

 • Mamma är mitt allt! Hon lyfter mig när jag faller, hon torkar mina tårar när jag gråter, hon uppmuntrar mig när jag är nedstämd, hon gläds med mig när jag är glad, hon ställer upp när jag behöver ett handtag, hon lugnar mig när jag är rädd, ja, hon finns alltid där för mig. Och det finaste av allt: hon ber för mig!

 • Till min ömma mor,
  som tar hand om mig trots att jag är stor.
  Som kramar om mig när jag ligger och kvider,
  som finns där när jag lider.
  Till min älskade mamma som vaktar vårt slott,
  till den person som jag av livet fått.
  Jag vill ge tillbaka för alla gånger hon har givit,
  jag vill ge henne allt för den människa jag har blivit.
  Min mamma är bättre än din på alla håll och kanter,
  vi har kul ihop och drömmer om resor till elefanter.
  Eller om delfiner som simmar och att dyka i blått hav,
  men med dålig timing blir sådant sällan av.
  Jag vill ge henne vad hon förtjänar och med henne dela en färd,
  ut på äventyr i denna stora vida värld!

 • Trodde aldrig jag skulle ta mig ur det svarta hålet som jag hade hamnat i, mådde så dåligt så jag visste inte va jag skulle göra, då kommer du underbara man in i mitt liv, du ger mig massa komplimanger, du verkligen kämpar för att få träffa mig, umgås med mig, du ville verkligen finnas där som min vän, du kämpade som vän att få mig upp ur det hål jag hamnat i, du kämpade så pass att vi började tycka om varann mer än som bara vänner men vi tänkte ändå på avståndet så vi försökte hålla vänskapsnivå, tiden har verkligen gått fort, har hunnit med massor, kämpat med en hel del tillsammans men funnits vid varandras sida hela tiden, Tack för dessa underbara 2 år älskling .. Snart har vi dessutom varit gifta i 1 år .. Vi som BARA skulle va vänner sa vi från början, va bra d gick .. Älskar dig till månen och tillbaka ♥♥♥

 • Jag tänker på dig varje dag, att jag alltid ska bli lika knäsvag. Det finns ingen som dig Hanna, runt hela jordklotet med dig jag vill vandra. Det spelar ingen roll om vi befinner oss i Örebro eller Paris, mina minnen i mitt huvud går alltid på repris. Jag tänker tillbaka på vår första färd, vi fick slå oss igenom en djungel med svärd. Varje dag med dig är ett äventyr, det är inte direkt som när farmor sitter och syr. Snart vi rest runt hela jorden, så låt mig avsluta med orden; Jag älskar dig, min underbara tjej.

 • Till min älskade dotter…. Som önskar så att få resa med mamma någonstans alldeles själv, älskade älskade unge. Jag tittar på dig varje dag och förundras över vilken kämpe du är, trots att du har svårt för en del saker så ger du inte upp. När det är svårt så kommer det ett sms och några tröstande ord från mig får dig på fötter igen. Du har så fina framtidsdrömmar och jag kan verkligen se dig i ditt kafé med dina hembakade kakor ” bakade med hjärtat”. Du drömmer om hur din lägenhet ska se ut men vill att mamma bor med dig ett tag “mamma,du kan ju allt ju”
  Jag önskar att vi kan få sitta i paradiset och bara vara du och jag för en stund, mamma älskar dig…till framtiden och vidare..

 • Till min älskade ANNA
  Du tog emot mig på en fest hos din pappa som var min arbetskamrat .
  Kände direkt att det var något speciellt hos dig . Jag var i ett tråkigt förhållande med en annan just då men hon skulle inte stoppa mig .
  Tror jag friade till dig den kvällen .
  Du tog emot mig o mina barn som du har tagit hand om sen dess .
  Nu har vi en eget barn tillsammans som dessutom bor i USA nu
  Att få resa med dig är det bästa jag vet , o med tanke på vad mitt efternamn betyder så kanske vi ligger bra till
  Inte många som heter Altin , Som betyder guld på turkiska
  Älskar dig otroligt mycket
  FIKID
  ( Förenad i kärlek intill döden )
  Håkan

 • Anders!
  Tänk att vi snart ska gänga oss.
  För 5 år sedan trodde jag inte att det var så självklart när man väl träffade den rätte men ack så jag fick fel! Med dig har allt fallit på plats.
  Just i detta nu är det 56 dagar 16 timmar 44 min tills vi får säga i nöd och lust och allt det där. Jag är så där riktigt mysnervös redan!
  Din för evigt!
  Ida.

 • farmor,

  för ett år sedan förlorade du din livs kärlek och jag min farfar.
  jag vet att huset står tomt nu och att dagarna känns långa
  för du pratar om hur du saknar det vardagliga med honom,
  hur en av er vaknar före den andra och går upp och sätter på en kanna kaffe
  hur ni gick era långa promenader längs vattnet vid kusten i Oxelösund
  hur ni reste till stugan ni hyrde i alla år på Gotland och hur ni andades samma dofter i sommaren
  hur ni tillsammans såg ert arv av barn och barnbarn växa upp och bli till små avbilder av er
  jag vet att du saknar allt sådant.
  och jag vet att det måste göra ont att gå runt i samma hus och stad där allt påminner om honom,
  jag skulle så himla gärna vilja ta med dig på en resa bara du och jag, en resa där vi tillsammans åker och skapar nya minnen nya tankar och nya upplevelser.
  en resa där du och jag får tid till att minnas farfar tillsammans, en resa i en miljö där vi får fokusera på att bara vara och att läka.

  det förtjänar du mer än allt.

 • Detta är till min nyblivande kärlek!
  För att denna killen Martin alltid är glad, spontan & målinriktad. En kille för mig som älskar att resa, träffa nya människor..en kille som har båda fötterna på jorden när han får åka till ett nytt drömställe. Jag vet att denna killen skulle bli väldigt lycklig om han fick veta att en resa till Maldiverna står på tur med mig. Det kommer att bli en magisk resa för honom som han kommer leva ut till fullo. Han är den som jag vill fortsätta äventyret med & upptäcka de spektakulära resmålen som sticker ut från mängden. Då han redan har varit i nästan hela USA, Hawaii, Dominikanska Rebubliken så vill jag ge honom & oss denna magiska resa som kommer ta oss till en ännu högre nivå när det gäller att resa. Jag vet han kommer bli överlycklig över detta om vi vinner.

 • Till min älskade fästman och livskärlek, Thomas. Alla har sagt till mig att livet aldrig kan bli som i en romantisk komedi, men med dig har vi bevisat motsatsen. Jag vill för evigt leva i vår otroligt lyckliga kärlekskomedi för resten av våra liv. Jag älskar dig men också den person som du frambringar ur mig. Du är mitt allt och med dig vid min sida så kommer jag för alltid gå omkring med det där töntigt stora leendet på läpparna.

 • Du är så viktig för mig. Med dig stannar tiden men går ändå för snabbt.
  Du får mig att skratta så jag glömmer det jobbiga. Jag får dig att le och se ljuset i framtiden. Du är den jag pratar med när livet känns tungt. Jag är den som lyssnar och låter dig prata klart. Du är den som inspirerar mig att ta nästa steg. Utan dig går tiden plågsamt sakta. Du är vännen som växer till något mer. Du är den jag vill gå hand i hand med. Jag hoppas vi får chansen, på en strand i Maldiverna.
  Följer du med?

 • Du är mitt allt.. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig, hur MYCKET du betyder för mig.. 7 år har gått sen vi träffades.. Jag var 23 år och blev så förälskade i dig, min granne! 7 år känns som en evighet. Allt vi gått igenom, våra två barn vi fått tillsammans.. Det har inte bara varit en dans på rosor. Många uppförsbackar har vi klarat av, tillsammans! Det är dig jag vill åldras och bli gammal med. Du får mig att växa och se saker och ting från ett annat perspektiv, vilket jag inte trodde var möjligt.. Du stärker mig och gör mig trygg. Du SER mig och får mig att blomma ut mer än någonsin. ALLTID vill jag finnas och vandra vid din sida min älskade Axel! Jag hoppas vi får tid snart att bara ro om och ta hand varandra, ta en paus från vardagen och alla måsten.. Bara leva i nuet och få ta hand om varandra lite EXTRA.. Vilken dröm det vore! Din Louise…

 • Henrik, du har funnits vid min sida under tio års envist skrivande på samma bokmanus, mitt i husrenovering och annat som borde ha prioriterats. Du har sett mina sämsta sidor, du har sett mig ful, tröstat när jag varit ledsen och strukit min kind när jag varit sjuk. Du står kvar, och du gör mig stark. Det är väl det som kallas kärlek.
  Ditt fantastiska stöd har gjort mig tårögd många gånger. När jag tittar på dig ser jag en rakt igenom god människa. Jag önskar att jag kunde säga tack, när inte ord räcker till.

 • Hur skriver man ett kärleksbrev utan att det blir fånigt och banalt? Ett brev som fångar känslan av det självklara med oss två tillsammans? Som förklarar varför det bara finns en enda person i världen som jag vill uppleva paradiset med.

  Jag frågade min älskling; hur skulle du skriva ett sånt brev?

  “Jag älskar dig, vill du med till Maldiverna?”

  Just så.

 • Jag vill åka med min underbara pojkvän som har ställt upp i både vått och torrt. Vi skulle må såååå bra av lite avkoppling och sol :-)

 • Som morgonrodnadens svala bris sakta höjer sig över land närmar du dej mig i drömmens morgontimma.
  Och där naturens nakenhet badar i solljusets skimrande färg når jag fram till dej min älskade Beatrice Maria Kristina.

  Att i denna morgonstund då allt vaknar till, får jag hålla ditt liv i min famn, är något jag ej vill begränsas i då drömmens värld kan bytas mot verklighetens vackra nyans.
  Jag och du har möjlighet att redan idag låta detta få bli en början på vår fortsatta resa i kärlek, glädje och under skaparens starka hand…

  Älskar dig min Hustru
  Steffe

 • Gammal o grånet, spottat o hånet,
  Så sa min far, men så fann jag dig på äldre dar, nu har vi livets halva kvar, o kan ge o ta med ALLT vi har. Tiden går fort, men med dig min ÄLSKADE kommer vi ha varandra o få mycket gjort…….

 • Till min man Mikael: Maldiverna sägs försvinna om ett antal år, liksom vi. I 20 år har vi hållit ihop du och jag. Fortfarande skrattar vi massor ihop och vi planerar för framtiden om att vi ska åldras ihop. Jag älskar dig.

 • Till min Inka prins,
  Du har ett hjärta av rent guld. Jag kan aldrig nog tacka Gud för att jag får ha dig i mitt liv. Vi träffades sent i livet men det har vänt upp och ner på allt. Bara för att få en chans att träffa mig slet du och samlade pengar i ett år, slogs med migrationsregler och kom åkande från Peru till Sverige, för en första date. Du har lämnat ditt hemland och din älskade familj för min skull. Du har visat mig hur det är att vara älskad på riktigt. Du har lärt mig hur man älskar och hur man är lycklig. Din enorma stora varma empatiska person är helt unik. Vi har varit gifta länge nu men livet är inte lätt, den stora sorgen över barnlösheten, det praktiska med pengar och jobb hela tiden. Men vi tar oss igenom allt tillsammans. För du är det finaste som finns på jorden och jag vill inte leva ett enda andetag utan dig vid min sida.
  Din fru

 • Till min käraste sambo som snart på mig förlorat sin tro, vill jag med dessa rader få kärleken att åter gro.
  För andra året i rad jag Alla Hjärtans Dag och vår ”mötesdag” glömt, och mig i för mycket arbete gömt.
  För att bevisa min kärlek till dig ändrar jag nu helt stil, och bjuder med dig till Maldiverna utan vare sig jobb eller mobil.
  Även om det blir FLYGSTOLEN och TURKISH AIRLINES som för resan står, är det från mig där bland palmerna du din efterlängtade fråga får.
  Och om du svarar som jag tror, blir min kärlek till dig och ditt tålamod för EVIGT OÄNDLIGT STOR!!!

 • Tack till mig.
  Jag vill klappa mig på axeln både en och två gånger, som kämpar på varje dag med ständig ångest.
  Går igenom en depression med mycket jobb och försöker samtidigt räcka till vänner, familj och min älskade sambo. Driven, positiv och utåtriktad. Ibland får man inte glömma bort sig själv! Därför går min hyllning till: mig- en riktig kämpe. Nu är det min tur att få ta med min andra hälft, för avkoppling och kärlek.

 • Min älskade Linda
  Med dig vill jag leva till ålderns höst
  När jag känner oro, du skänker mig tröst
  Du skänker mig glädje, när jag känner sorg
  Vårt liv är vår fästning, vår kärleksborg
  Min kärlek till dig är långt större än du tror
  Men störst utav allt, du är mina barns mor

 • Min kära man. Du har gett mig trygghet, glädje, skratt, äventyr, utmaningar, stöd och närhet i 23 år nu. Och jag får det fortfarande och kärleken den växer och frodas än. Jag hade sån tur som hittade dig, min själsfrände så tidigt i livet och uppskattar varje dag som jag får med dig. Det är du och jag i vått och torrt ända tills livet skiljer oss åt.
  Älskar dig min starka och snygga man!

 • Min älskade man,
  Du är min trygghet, glädje och min bästa vän!
  Du har tagit en plats i mitt hjärta och din kärlek ger mig styrka och kraft!
  Tack för att du finns här hos mig!

 • Happy birthday special person
  I hope your birthday is totally cool, really fantastic, wonderful, exciting, awesome rocking and happy!

  Its kind of crazy great that I met you and I’m so happy I did, and you deserve to know what a huge impact you had on me. I can’t really explain it but you open up something in me that i forgot i had so thank you =) You are my crazy weird that I need.

 • Du och jag är egentligen så olika som det går att vara. Du är den stabila klippan medan jag är den bullriga berg– och dalbanan. Du är den som gasar på medan jag är bromsklossen. Du säger ja och jag säger nej, när du säger nej säger jag ja. Det som gör oss så bra tillsammans tror jag är just det, olikheterna. När jag faller är det du som har kraften att ta mig upp. När du är på dåligt humör är det jag som är ditt solsken. Trots dåliga dagar och dåliga humör är du ändå mitt allt, det absolut finaste jag har. Du kommer alltid att vara min största kärlek och favorit.

 • Markus min fina älskade vän
  Du har ett hjärta av guld
  Finns ingen annan som du
  Det är du och jag
  I nöd och lust
  Jag kan inte leva utan dig

 • Till min hatkärlek:
  Naket är detta i sitt svenska språk,
  avklätt i nyanser och stråk.
  Högljutt med pukor, trumpet och timbal
  spelas en urtida jaktsignal.
  Spring du och visa din akilleshäl,
  Och lägg dig ner, jag ska snara din själ.

  Men du är Lucifer från himmelsk sky
  På jordligt gästspel i mänsklig revy.
  För god, för hög, för dessa svaga,
  människokryp i sin roll att behaga.
  Du har min själ, att din önskan bejaka.
  Förbruka den väl och ge den tillbaka.

 • Min kärlekshälsning går till min älskade mor och far.

  De har alltid funnits vid min sida och de har fått mig att inse värdet i att ge till andra. Därför skulle jag önska att det nu är deras tur att få. Att de skulle få se en annan del av världen än Sverige, att få uppleva och få andas in kulturen i Maldiverna, att dansa till den inhemska musiken när värmen smeker deras kinder och att de skulle få njuta av livet och bara vara för en stund.

  Min mor och far är värda allt och lite till och jag skulle älska att höra dem berätta efteråt om deras kärleksresa till Maldiverna

 • Tobbe!
  När du och din kollega stoppade mig vid övergångsstället för 2.5 år sedan visste jag inte att DU var mannen i mitt liv. Jag var ovan att bli stoppad av polisen och du försökte att få mig att känna mig mindre obekväm genom att samtala om ditt och datt. Det är just DEN egenskapen som gjorde att jag föll för dig. Du är otroligt omtänksam och bryr dig alltid om andra. Du försöker underlätta för andra och ställer upp för alla i din omgivning. Jag önskar att jag kan ge dig något tillbaka av allt det som du alltid ger till alla oss andra! Hoppas att vi får göra den här resan tillsammans!

 • Min älskade man!
  Jag vet inte om du tycker att jag har visat min stora kärlek till Dig tillräckligt under vårt 50-åriga äktenskap. Därför vill jag i detta brev nämna några av dina fina egenskaper, som jag uppskattar mest. Förutom din stora intelligens är du en mycket snäll, ödmjuk och empatisk person. Du bryr dig om människorna omkring dig och jag kan inte påminna mig om att du varit riktigt osams med någon.
  Du gör mig så glad av ditt brinnande intresse för vår trädgård. Dessutom bjuder du ofta på något gott att äta. Jag kan njuta av både blommor och god mat på samma gång, tack vare Dig. Vi har många gemensamma intressen, men också individuella. Jag uppskattar, att du uppmuntrar mig till att syssla med det jag vill göra. Vem skulle inte vilja ha en sådan man som du, men det var jag som lyckades fånga Dig!. Nu vill jag gärna ta med dig på en resa för att fira vårt guldbröllop!
  Tusen kramar från
  Din BIrgitta

 • Älskade mamma, vad skulle jag gjort utan den varma och underbara person som du är. Du har lärt mig hur livet fungerar och vad kärlek är. Du har visat mig vägen när jag har stått inför svåra val och har alltid stöttat mig. Jag vet att du har haft det tufft den senaste tiden, men att bara se hur stark och vis du är får mig att vilja bli som just dig. Du är min största förebild i livet och jag avundas din förmåga att få personer i din omgivning att tro på sig själv. Du har hjälpt mig genom stunder när kärleken har svikit och motiverat mig till att bli en bättre människa. Du fyller mitt liv med glädje och jag älskar dig så himla mycket. Jag säger det inte tillräckligt ofta men jag vill att du ska veta att du betyder allt för mig. Jag älskar dig mamma.

 • Till min sambo
  För att du alltid finns där för mig, fasten jag förtjänar dig som minst
  För att du lånar din axel till mig att gråta emot, Fast du egentligen behöver den någon annan stans
  För att du alltid rättar mina texter, trots att du kanske hellre skulle vilja läsa igenom dina en extra gång
  För att du är du, och älskar mig för den jag är, trots att jag är en bitch när jag inte ätit. Nu vill jag ge tillbaka för allt du gör för mig!

 • Till min dotter, 15 år: Varje stund är helt fantastisk med dig. Generationers klokhet har du fått.
  Vi levde det enkla livet de första tre åren för att kunna umgås utan stress och det gav härliga minnen från lekplatser, gräsplättar och vinbärsbuskage. Nu ger du oss föräldrar goda råd om inredning m m och uppmuntrar oss att hänga med vår tid. Vi har lärt oss tonårsspråket med alla förkortningar. Har förstått att Maldiverna har blivit populärt och tänk om vi reser dit tillsammans!

 • Min älskade Linda

  Med dig vill jag leva till ålderns höst
  När livet känns tungt, du skänker mig tröst

  Du skänker mig glädje, när jag känner sorg
  Vårt liv är vår fästning, vår kärleksborg

  Borgen den ligger invid kärlekens hamn
  Vad lycklig jag är att du bär mitt namn

  Min kärlek till dig är större än du tror
  Men störst utav allt; Du är mina barns mor

 • Nu du mitt “gosedjur” får du hålla alla fingrar & tår…
  Har hittat på bus som bara jag förmår..
  Till Maldiverna vi vill fara endast iklädda varsin tiara!
  Tänk om drömmen kan bli sann..
  Du & jag hand i hand mot drömmarnas land…
  Älskar dej så!
  Mer än du någonsin kommer att förstå!

 • Min älskade, vi borde ta oss till Maldiverna och där vila ut. Alla dessa stadsresor är utvecklande för dig och mig men vita stränder och palmer kanske gör dig rättvisa mer. Det som ofta definieras som paradiset motsvarar för mig helt klart dig. Därför borde vi resa till öarna, där du kan förgylla tillvaron som du gör oavsett var vi befinner oss. Helt enkelt, du är värd att få besöka Maldiverna!

 • TILL GUNVI, MIN TROGNA LIVSKAMRAT !

  Tänk att 43 år gått sedan du och jag blev ett.
  Älskling….vi har skrattat, vi har gråtit, vi har bett…
  Vi älskat varan inte bara när himlen var´t blå
  Utan även när mörker, kyla och storm legat på.
  Så jag vill nu av hjärtat tacka för allt fint jag fått
  För trohet, värme och livsglädje under åren som gått.
  Men vi kan inte bara leva på vad som en gång var
  Jag ser fram emot det som kommer, vi har nog mycket spännande kvar.
  Om nu allting går som jag önskar – man har ju tur ibland
  Så får vi en kärleksresa till en fjärran, solig strand.

  STORT TACK !
  DIN CONNY

 • Till min eviga kärlek, NICKLAS

  Jag är överallt och ingenstans, allt eller inget, svart och vitt, svag och stark,
  snygg och ful, elak och snäll, klippsk och korkad,
  sexig och sunkig,
  modern och otidsenlig, artig och burdus, ärlig och lögnaktig, modig och feg, UNIK och helt jävla vanlig och det enda du behöver!!! Älskar dig!

 • Gustaf: min man, älskare, vår pappa och min allra bästa vän
  du är den bästa av jordens alla män,
  omtänksam, generös och så otroligt snäll
  och aldrig hör jag från dig något gnäll,
  trots vardagsstress och gnällig fru
  dags att göra något för dig i detta nu,
  tänk dig – en paradisö på tu man hand
  att svetsa ihop våra redan starka band
  med Flygstolen och Turkish airlines kan vi få råd
  de kan nämligen utföra stordåd
  Gustaf jag älskar dig – härifrån till Maldiverna och ända upp till stjärnorna

 • Till min älskade bästavän och sambo Peter! Det har snart gått 4 år o vi är (som andra säger) lika förälskade idag som när vi träffades. Är så tacksam för allt du gett/ger mig, främst trygghet, glädje o kärlek…speciellt nu när vi har så fullt upp med jobb och studier. Vi skulle behöva komma bort, koppla av o njuta lite extra av varandra och vad vore inte bättre plats i världen än ön vi vill vill åka på våran bröllopsresa….Maldiverna puss din eviga linda

 • Min superhjälte.
  Jag gömde mig under din säng. Du fann mig.
  Du flyttade till min lägenhet när jag var borta. Jag kom tillbaka till ett hem.
  Jag bytte stad, men lämnar dig aldrig.
  Du är tjejen som står när alla andra faller. Du tar min hand, och får mig att flyga.
  Du är min superhjälte, och för dig gör allt.

 • A flame was lit inside of me the first time that I saw you. A glowing and burning flame. I fall in love all over again whenever I lay my eyes upon you. You make me go crazy and you make me feel safe. When you take me in your arms I feel at home. Stay with me forever, love me forever!

 • Älskade lilla mamma du är det finaste och vackraste för mig.
  Jag vill dig och livet hylla.
  Åka till Maldiverna när du 65 ska fylla.
  Det finns ingen vän som en mamma och ingen bättre mamma än du! Älskar dig!

 • Min utomjording, min fru, min finaste lilla pyssling dig vill jag gärna tälta med. Du vill väl förstås hellre till Maldiverna, så som vanligt allt för dig min älskade det vet du! Jag kan sy klänningarna du designar för det kan inte du precis som du kan komma på tusen idéer och lösningar när inte jag kan. Vi är ett perfekt team vi är som Äpple och päron, Puh och Nasse eller Jin & Jang, det är vi. Du från din egen planet och jag från min precis som flugor på en koskit. Helt olika men ändå så rätt.
  Du och jag min älskade.
  Puss

 • Till min kära Älskling.
  En vecka in på vårt förhållande ville jag ställa mig på ett bergstopp och bara skrika ut hur kär i dig var! Nu, år senare är känslan av att vara på väg hem från jobbet och veta att du väntar hemma på mig så fantastisk men slås ändå av känslan av att välkomnas av ditt leende och varma hårda kram tillsammans med en puss. Känna hur värmen sprider sig i hela min kropp. Att få hålla om dig på kvällen och att ditt ljuva ansikte är det första jag ser på morgonen när jag vaknar. Våra mysiga frukost stunder tillsammans. Våra mysiga sommarpromenader följda av ännu mysigare middagar. Det är livet! När jag håller dig i min famn vet jag att det är detta som är meningen med livet. Jag är tom utan dig.

 • Diamanter sägs vara en kvinnas bästa vän.
  Kärleken till dig min man kan jämföras med en diamant.
  Hållbar, värdefull och en livskamrat.
  Du är lika lekfull som solens strålar en kall vinterdag då prismorna i snön glittrar i alla regnbågens färger.
  Lika Kärleksfull som sommarnattens ljumna smekande vindar.
  Vi dansar likt blommor på en äng tillsammans igenom livets olika skeenden.
  I vått och torrt. I nöd och lust.
  Jag hoppas att jag kan ta din hand i min och vi kan gå på Maldivernas strand.
  Se hur solen reflekterar i havet likt silver, tillslut med en allt svagare nyans och skymningens ridå tar vid.
  Det är ärligt och vackert. Precis som kärleken till dig.

 • Till min älskade Älskling i hela älsklingsvärlden!
  Det råder inget tvivel om att jag tycker om att visa Dig min kärlek och uppskattning, att älska och bli älskad får mig att känna mig mer upprymd och levande än något annat. Det är meningen med livet. Vill fira Kärleken och fira Dig med en romantisk resa till Maldiverna. Du finns alltid där när man behöver dig. Du är så varm och hjälpsam. Du är mitt starka stöd när jag mår som värst och löser alla problem när allt verkar som mest hopplöst. Du ger aldrig upp. Utan dig är jag vilsen. Du är min klippa. Tack för att du finns <3

 • Med dig känner jag mig hemma.
  Med dig känner jag tilltro.
  Med dig känner jag en längtan att bli gammal och uppleva allt och ingenting.
  Med dig vågar jag vara mig själv 24 timmar om dygnet.
  Med dig vet jag att jag kan öppna upp mitt hjärta och berätta vad jag tänker på. (Även om du inte lyssnar varje gång, så vet jag att du så småningom kommer att lyssna).
  Med dig kan jag vila och luta mig mot, en känsla som jag aldrig känt förut.
  Med dig vill jag vara och jag är så tacksam för att livet har ställt dig mitt på min väg.
  Du och jag älskling.

 • I morgon är det 20 år sedan vi träffades!
  Dagen efter bjöd jag ut dig på bio.
  Vi såg Babe den modiga lilla grisen.
  Visst var du modig som vågade,
  jag blev den lilla grisen som frågade.
  Åren har nu rullat på och vi är inte längre två.
  Ibland tänker jag och inser hur lycklig jag är!
  Jag som får dela mitt liv med den mest
  fantastiska kvinna som jag någonsin mött.

  Forever love!

 • Du är den smartaste, coolaste och roligaste personen jag känner. Du ställer upp för mig alltid, och pepprar mig med gulliga djurbilder, roliga citat och galna selfies för att göra min dag roligare. Jag älskar dig för att du gör mitt liv bättre, och för att med dig känns det som inget är omöjligt, töntigt eller för litet för att prata om. Vi kompletterar varandra perfekt och det finns ingen jag hellre skulle vilja åka på den här resan med <3

 • Du fick mitt hjärta att hoppa upp i min hals,
  du fick mitt hjärta att nästan inte slå alls
  och däremellan slog det hårdare än nånsin förr
  Du knackade en gång på himlens dörr
  men du var inte färdig här på jorden
  Många var känslorna och orden
  Jag önskar dig kärlek, hopp och tro
  du kommer alltid att i en liten del av mitt hjärta bo.

 • Jessica ❤️
  Med vit kavaj och vita åtsittande byxor, samt med glittrande ögon och det charmigaste leendet, gick du vid första anblicken raka vägen in i mitt hjärta.
  Förstod redan då att jag hade blivit kär och att du är kvinnan i mitt liv.

  Nu snart två år senare, är vi på väg att dela den ultimata kärleken, nämligen att skaffa barn.

  Resan dit har varit lång och krävande och det har inte alltid varit lätt. Men trots några stormar står vi stadigt bredvid varandra med oförändrad kärlek om än starkare.

  Du kommer alltid vara den snygga blonda tjejen i den vita kavajen som med glittrande ögon kommer gåendes mot mig. Och jag kommer alltid känna fjärilarna i magen när jag ser dig, då som nu.

  Och snart för vi beviset på vår kärlek.
  Du är mitt livs kärlek och kvinnan i mitt liv och jag vet att du känner detsamma för mig.

  Du, jag, Maldiverna och snart vårt barn ❤️

 • Vem vann flygbiljetterna? Jag har tittat varje dag sedan den 7/3 både här och på THY fb sida men inte sätt någon vinnare.

 • Hejsan Linda :) Vinnaren är publicerad i ett annat blogginlägg som heter “VINNAREN AV EN RESA TILL MALDIVERNA MED TURKISH AIRLINES!” som lades upp den 8 mars. Du hittar också vinnaren på vår Facebooksida och Instagram. Mvh Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *