7 prisvärda hotell på Maldiverna

Bild på brygga ut i havet på Maldiverna

Maldiverna är för de flesta synonymt med fina sandstränder, turkost vatten och lyxiga hotell. Hit åker man när man vill komma bort från storstadspuls och en hektisk tillvaro. Tyvärr kan en semester till någon av landets paradisöar bli ordentligt kostsamt, inte minst med anledning av boendet. De allra lyxigaste alternativen kan kosta dig upp emot en årslön per natt.

Men det går faktiskt att semestra på Maldiverna utan att spendera en halv förmögenhet. Därför listar vi sju prisvärda hotell som du borde spana in om du planerar en resa till paradiset. Samtliga har minst tre stjärnor och pool!

 


Flyg till Maldiverna, priser fr. 4299,- t/r!


 

Reveries Diving Village

stars_3

Bild från hotellet Reveries Diving Village på Maldiverna

Bild från hotellet Reveries Diving Village på Maldiverna

Reveries Diving Village ligger precis vid stranden och erbjuder 23 individuellt inredda rum som samtliga har balkong. Du kan koppla av på deras fullständiga spa eller upptäcka naturen på en safaritur. Passa sedan på att njuta på hotellets privata strand och låt dig smaka av god mat på en av de två restaurangerna.

 


Boka Reveries Diving Village här, priser fr. 813,-/natt!


 

Kaani Village & Spa

stars_3

Bild från hotellet Kaani Village & Spa på Maldiverna

Bild från hotellet Kaani Village & Spa på Maldiverna

På Kaani Village & Spa finns 20 luftkonditionerade rum som förenar nutida och modern inredning. På hotellets eget spa kan du njuta av flera lyxiga behandlingar. Är du mer för fritidsaktiviteter så har du också tillgång till utomhuspool, bastu och hyrcyklar. På kvällen äter du något gott på hotellets egen restaurang som ligger precis vid stranden.

 


Boka Kaani Village & Spa här, priser fr. 872,-/natt!


 

Equator Village

stars_3  

Bild från hotellet Equator Village på Maldiverna

Bild från hotellet Equator Village på Maldiverna

Equator Village erbjuder 78 rum som alla är placerade i bungalows runt en grönskande trädgård med vackra blommor. Samtliga rum har en terrass och är utrustade med luftkonditionering och kylskåp. Välj om du vill bada i hotellets egen pool eller gå ned till stranden som ligger alldeles intill. Du kan också aktivera dig med tennis, squash eller volleyboll. Equator Village har dessutom cyklar som gästerna kan utnyttja utan kostnad för att utforska ön på egen hand.

 


Boka Equator Village här, priser fr. 1084,-/natt!


 

The Barefoot Eco Hotel

stars_4

Bild från hotellet The Barefoot Eco Hotel på Maldiverna

Bild från hotellet The Barefoot Eco Hotel på Maldiverna

The Barefoot Eco Hotel är beläget i en nästintill orörd skog på ön Hanimadhoo i norra delarna av Maldiverna. Tack vare hotellets kringliggande miljö och avskildhet är det enkelt för dig som gäst att koppla av och njuta av tillvaron. Det gör du allra bäst på hotellets privata sandstrand vid den turkosa lagunen.

 


Boka The Barefoot Eco Hotel här, priser fr. 1102,-/natt!


 

Ranveli Village

stars_3

Bild från hotellet Ranveli Village på Maldiverna

Bild från hotellet Ranveli Village på Maldiverna

Ranveli Village är en idyllisk resort som erbjuder en fantastiskt naturupplevelse och en lugn oas omgiven av vit sand med tropisk vegetation. För att kunna njuta av miljön även när du är i ditt rum så är alla 56 rum designade för att ge dig utsikt över stranden och havet. Samtliga rum har också luftkonditionering och balkong.

 


Boka Ranveli Village här, priser fr. 1564,-/natt!


 

Kihaad Maldives

stars_5

Bild från hotellet Kihaad Maldives på Maldiverna

Bild från hotellet Kihaad Maldives på Maldiverna

Kihaad Resort, som nyligen blev omgjort, ligger beläget på en egen 600 meter lång kokosnötsformad ö. Hotellen är omringat av grön natur och vita sandstränder med vackra korallrev. Här bor du in en av 124 privata villor och avnjuter måltider från en av de tre restaurangerna. Tack vare det fantastiska havslivet i området så är dykning och snorkling aktiviteter som rekommenderas.

 


Boka Kihaad Maldives här, priser fr. 1893,-/natt!


 

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

stars_4

Bild från hotellet Ellaidhoo Maldives by Cinnamon på Maldiverna

Bild från hotellet Ellaidhoo Maldives by Cinnamon på Maldiverna

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon hittar du drygt 4 mil, eller en 25 minuters tur med sjöflygplan, från huvudstaden Male. Här kan du luta dig tillbaka under skuggande palmer på den mjuka, vita sanden. Hotellet kombinerar lyxliv och högklassig service med familjekänsla. Därför kan du känna dig som hemma i ett av de 112 luftkonditionerade rummen som samtliga har privat terrass.

 


Boka Ellaidhoo Maldives by Cinnamon här, priser fr. 2006,-/natt!


 

Trevlig resa!

Skrivet av
Mer från Mia

6 anledningar att kryssa med Costa Cruises

Följ med Europas största kryssningsrederi på en resa till din drömmars destination....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *